Este facut in america cred ca este luteran sau catolic, in fine nu asta conteaza acelasi biblie o au evrei, mulsumani, crestini ma refer la vechiul testament, in fiecare seara sunt 2 episoade de la 10 30
Ortodocșii, nu prea au buget să facă astfel de filme probabil e regizat de catolici sau protestanți.
Un film ortodox ar fi Ostrov.
Teologii care au fost consultati in vederea realizarii filmului sunt membri ai Bisericii Evanghelice.
Din cate citisem despre el acum o ~luna jumate cand am vazut cele 10 episoade, era ca la productia mini seriei au contribuit niste pastori protestanti. In US ortodoxii sunt o minoritate nu au nici o putere finaciara sau politica, statul nu le da nici un ban.
Oricum seria este foarte prost facuta, merita nota 5-6.
Cauta "Vikings" tot o productie history.com e mult mai buna decat mizeria asta.
Am vazut si eu filmul aseara si nu au aratat toate chestile urate. Probabil ca sa arate toate mizerile crestine ar trebuie sa ai minim 15 ani sa vezi un asa film
Da, dar ar face sa para mai realist pentru acele vremuri daca s-ar face un serial dupa VT cu toate cele descrise acolo. Ar fi destul de bun ca istorisirile biblice nu pot spune ca sunt plictisitoare, multe scene din biblie ar fi chiar intereante de vazut.