| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a întrebat:

Fratele meu mi-a spus ca a vazut la Tv un lucru.La un pol[nu mai stiu care]s-a gasit o enorma cantitate de gaz metan care ar fi devastatoare lumii daca s-ar elibera.In Apocalipsa zice ca Pamantul va arde.
Intrebarea mea este:
Credeti ca topirea ghetarilor ar putea aduce acel foc? Adica, avem destule "aprinzatori".

19 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Cred că te îngrijorezi fără rost!
Vor exploata, acele gaze.

| RAY a răspuns:

Daca se elibereseaza gazul metan nu se intampla nimic, elibereaza gaz dintr-o butelie afara se intampla ceva?
da monoxidul de carbon poate declansa o noua era glaciara

| gabriel31 a răspuns:

In apocalipsa spune ca trebuie sa se intample mai multe pana sa arda pamantul. unul din evenimente este acela ca evreii vor crede in Domnul Iisus.cand se va intampla asta, atunci putem sa incepem sa ne asteptam la apocalipsa.

| 5a a răspuns (pentru gabriel31):

Bine punctat si sa nu uitam treaba cu cipurile!

| EmaS a răspuns:

Probabil că ai auzit că la sfârșitul lumii va cădea foc din cer și totul va arde. Vor arde și munții? Cum să ardă piatra? Dar dacă ai vedea că este posibil poate nu te-ai mai întreba acest lucru.

Iată un experiment care arată cât de mare poate fi lumina soarelui și cât de repede poate topi metalul, arde piatra și orice alt material la 3350 grade celsius.http://crestintotal.ro/

| Vărsătoarea a răspuns:

Bună!
După cum au zis şi ceilalţi, gazul metan va fi exploatat, până să ardă.
Şi din moment ce e la Polul Nord/Sud şi acolo e gheaţă, nu se va răspândi prea repede, right?

| Heracleitos a răspuns:

Da.

Răspuns utilizator avertizat
| gabriel31 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Ce nu crezi?

Răspuns utilizator avertizat
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu explică:

La asta m-am gandit si eu.Ma gandeam ca El va hotari cand arde, adica in vremea Apocalipsei.Cine poate stii, decat Tatal?big grin

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Neah, apocalipsa va veni doar cand chinezii vor manca orezul cu lingura.

| doctorandus a răspuns (pentru gabriel31):

Parintele Cleopa a prevazut cand se va intampla asta: la calendele grecesti.

Un semn sigur al sfarsitului ti-l spun eu: pe TPU au ajuns neoprotestantii sa faca reclama la carti de spiritism.

| gabriel31 a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Nici eu nu cred ca prea curand.parerea mea este ca trebuie sa se intample ceva major sa apara o astfel de schimbare in credinta lor.

| gabriel31 a răspuns (pentru doctorandus):

Nu stiu despre asta nimic.despre ce este vorba?

| gabriel31 a răspuns (pentru doctorandus):

Da asa este.si foarte multe erezii...pacat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema ar fi efectul de sera generat de gazul metan. da, e un pericol si trebuie sa se gaseasca solutii pentru asta foarte repede.

Adica evreii se vor converti la crestinism la calendele grecesti. Atunci va veni sfarsitul lumii.