Buna. Recomand cu mare caldura Religia Sikh. Ei cred exact ce spui tu. Au o forma de Botez, dar pe ala il iei doar daca crezi ca poti fi vegetarian, daca nu poti fi vegetarian, pur si simplu informeaza-te despre Religia asta, iar daca simti ca e a ta, du-te la un Templu Sikh (Gurudwara-numele in Limba Punjabi), si ia carti Sfi te (de undeva traduse), si poti urma Religia asta chiar fara acel botez, ca mai exact acel Botez e daca simti ca poti fi vegetarian si deveni un aparator al Templului. Eu si sotul meu nu suntem Sikh (dar o Religie apropiata Sikh-ului), si putem merge la Templul lor si sa ne rugam. Daca citesti despre Templul de Aur din Amritsar, Punjab, India, acolo exista o cantina ce daruieste zilnic mancare la peste 1000 de saraci. Si chiar si asa, la un Templu Sikh, dupa Rugaciuni, daca ti-e foame, ori mananci acolo, ori bei doar un ceai si stai de vorba cu acei oameni. Si totul e gratis fara bani ca la Biserici.
Asta e doar o sugestie de a mea. Faci cum simti. Sa ai o seara placuta.
Deci.Vrei sa zici ca nici omul nu e persoana vie? Ca tot asa a fost programat si omul.
Si scrie acolo in regnul vegetal ca plantele sunt fiinte vii?
Tu spui ca asa crezi, vezi sa nu te contrazica vreo muscata in "filozofica" ta.
Da, sunt.Nu sunt din regnul animal, dar sunt.Stii ca omul e din regnul animal, nu?
Asta e o definitie data de cei ca tine. Eu spun ca omul face parte din regnul uman.
Nu am auzit de acest regn. Poate sunt prost, dar intreb si pe altii Cine mai face parte din acest regn?
Fiinte vii= organisme care se hranesc singure, etc.Plantele nu mananca, nu beau, nu respira?
Ba "se hranesc" ca si un BEC, daca "tragi heblul" la apa, adio plante. Concluzie BECUL este o fiinta VIE. Bravo natiune.
Toti crestinii, dar tu faci parte din regnul MAIMUTOILOR, (pardon, "regnul animal").
Becul e obiect daca nu stiai.Si corpul omului se misca pe baza de energie, si electrica.
Ia cauta gorila KOKO, sa vezi ca a invatat sa comunice prin semne, ca surdo-mutii. Avea Iq de pana la 90.
Fara plante omul nu ar exista.Plantele elimina oxigenul.Cred ca nu stiai asta, nu?
Pai pentru asta au fost facute, sa faca anumite lucruri ajutatoare vietii pe pamant de Dumnezeu.
Bai, cum sa fie BECUL obiect, este o "fiinta" deoarece si el consuma energie daca i-o pui la dispozitie.
Habar nu ai de gorila koko, a fost mai desteapta decat multi de aici.
Daca nu apesi interupatorul nu se aprinde becul.Dar plantele 'functioneaza' incontinuu, ca omul.
Bună. Să știi că nu religia ne mântuie. Conteaza ce avem in inima si cum traim. După părerea mea, nu contează ce religie ai.
Abia acum am inteles unde bati, gorile te-a intrecut la testul "inteligentei", nu fi suparat, noi stiam asta.
Nu eu cred ca becul este o fiinta ci gorila koko, ai cumva vreo asemanare?