Buna. Recomand cu mare caldura Religia Sikh. Ei cred exact ce spui tu. Au o forma de Botez, dar pe ala il iei doar daca crezi ca poti fi vegetarian, daca nu poti fi vegetarian, pur si simplu informeaza-te despre Religia asta, iar daca simti ca e a ta, du-te la un Templu Sikh (Gurudwara-numele in Limba Punjabi), si ia carti Sfi te (de undeva traduse), si poti urma Religia asta chiar fara acel botez, ca mai exact acel Botez e daca simti ca poti fi vegetarian si deveni un aparator al Templului. Eu si sotul meu nu suntem Sikh (dar o Religie apropiata Sikh-ului), si putem merge la Templul lor si sa ne rugam. Daca citesti despre Templul de Aur din Amritsar, Punjab, India, acolo exista o cantina ce daruieste zilnic mancare la peste 1000 de saraci. Si chiar si asa, la un Templu Sikh, dupa Rugaciuni, daca ti-e foame, ori mananci acolo, ori bei doar un ceai si stai de vorba cu acei oameni. Si totul e gratis fara bani ca la Biserici.
Asta e doar o sugestie de a mea. Faci cum simti. Sa ai o seara placuta.
Te "credeam" putintel mai destept dar tu nu si nu, vrei sa ma contrazici. P.s. Am incheiat discutile inutile cu tine, esti un "geniu" (de neanteles).
Cred ca tu nu intelegi notiunea de viu dar nu cred ca mai este timp sa-ti explic un lucru asa de greu, sunt "vii" asa cum spui tu.
Ceva viu =ceva ce creste singur, se hraneste singur, moare.Inclusiv soarele e viu, pana moare.Acum spune-mi cum creste, se hraneste sau moare becul?
Adică în loc să cauți care este adevărul tu cauți ceva ce s-ar potrivi cu ce crezi tu?
Super!