| devil2279 a întrebat:

Gata. M-am lamurit.Nu exista Dumnezeu. Nu exista destin.Tot ce se intampla se intampla pur si simplu intamplator si nu cu un "motiv anume". Daca muncesti nu ai, nu castigi, nu reusesti. Cica " dupa fapta si rasplata", "daca muncesti din greu si iti doresti ceva din tot sufletul tot universul va conspira la indeplinirea visului tau". Exact asta am facut: am muncit ca un dement tot anul si mi-am dorit din tot sufletul sa ies campion la lupte, macar sa iau medalie. Alergam cel putin 10 km in fiecare zi de mi se inmuiau picioarele si de-a dracu nu renuntam, ca na " Nu renunta niciodata! ". Pe dracu, ba chiar am reusit sa fac si categoria, sa slabesc 9 kg ca am zis ca na, ca se vede la finala care a muncit cel mai mult. Si cea mai mare prostie pe care am putut sa o fac a fost sa ma rog., sa merg la biserica ba, esti nebun, sa ma pocaiesc, sa plang si sa imi fac cruce si sa ma antrenez si nici macar medalie de bronz nu am luat adica locul 3. Cum dracu nu stiu. Viata e o simpla intamplare si acum cred si eu ca oamenii se trag din maimute, ca altfel nu pot sa imi explica care-i treaba cu "bunul Dumnezeu". Ori sunt eu blestemat. Ca sa va spun : Am castigat 2/5 meciuri. Si nu trebuia sa pierd niciunul, si ala care a iesit pe 2 eu l-am batut la concursul anterior. Mie nu mi-a luat nici dracu punct, doar ca nu stiu cum dracu se facea ca in ultimile secunde din meci pierdeam la tus, parca eram blestemat.
Dupa voi, cum este asa ceva posibil? Unde dr.ac.u e "Dumnezeu"? La care m-am rugat ca un orb?

32 răspunsuri:
| GutuvanMorgan a răspuns (pentru dragosokko):

Inseamna ca esti paranoic daca tu crezi asa ceva, pentru mine de exemplu sunt amandoi zeii vostri religiosi ca zana maseluta, adica inexistenti.

| JaargOn98 a răspuns (pentru Kennedy97):

Poarta deschisa si prostii sar gardu' happy