Genial de sadic sau cum?
Parca ar merita cineva sa arda in iad pentru o ETERNITATE! Nebunii dracu si mai vin sa spuna ca asta e religia iubirii, ca Dumnezeu e bun, atat de bun incat m-a creat ca sa ma arda pentru o eternitate, avand in vedere ca stia ca nu pot sa cred intr-o carte antica, pline de crime, violuri si alte mizerii, dar si putina morala de bun simt.
Noroc ca realitatea nu poate fi influintata de mintea umana, ca daca era asa toata lumea ar fi ars intr-un iad, daca acceptam parerea fiecarei religii.
Cum sa spun eu, multumesc lui Dumnezeu ca nu cred in nici un Dumnezeu.
O incercare banala de a arata alt caracter al bunului Dumnezeu, alta natura a chemarii la credinta prin frica si nu din dragoste si convingere.o prostie scornita de sectarii care chiar se ocupa cu altele decat mantuirea sufletelor credinciosilor ci cu adunarea de zeciueli, si strangerea de averi pe pamant, nu in ceruri.da.metoda e geniala pentru mintile speriate si crude si credule.
Cum spunea un solist de la o trupa intr-un interviu: "Inca o data, Crestinismul se foloseste de caile Raului pentru a-si promova mesajul." Mi s-a parut interesant clipul, dar cel mai mult ma astept ca parerile scrise aici sa fie ca atare.
Este modul de probaganda al habotnicilor sclerozati care in loc sa-l prezinte pe Dumnezeu iubitor si iertator iar chemarea catre El sa fie din convingere si neconditionata acestia mai mult discrediteaza numele Lui decat sa-l slaveasca.
Poftim si o copie la indigo postata de EMA- "Cine va crede şi se va boteza va fi mântuit; dar cine nu va crede va fi osândit".
Trebuia sa ma uit eu la intrebarea asta!
Presupun ca nu o sa mai dorm la noapte si o sa visez numai ciudateni.Dar nu mesaj este infricosator(sau scrisoarea), vocea acestui barbat care povesteste.:-s
Pai sa fii baiat cuminte si sa spui tuturor ce minunata e religia crestina, altfel or sa ajunga in Iad.
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: