| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

Halucinatiile sunt de la domnezeu?

Răspuns Câştigător
| trolololo a răspuns:

Bai frate, eu m-am halucinat acum câteva zile cu niște iarba și nu scria Dumnezeu pe ea.

22 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu.Sunt de la cap.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Ba da sigur ca rugaciunile te pot ajuta. Dar trebuie sa crezi.

| mgtow a răspuns:

Nu

| Holocaust a răspuns:

Nu.Sunt de la iarbă, crede-mă.

mira
| mira a răspuns:

Cel mai adesea halucinatiile sunt rezultatul unor boli. Un consult medical se impune in acest caz.

| JustMe47 a răspuns:

Halucinatiile sunt de la droguri laughing

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Sunt de la organismul slabit. De exemplu omul care isi traieste ultimele clipe are aceste halucinatii. Nu-i de ras, e foarte trist. Dar, da, poate fi si de la droguri puternice...care sunt la modă printre tinerii de azi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

D-zeu este o halucinatie!

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

TU esti o halucinatie, NU Dumnezeu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru floresdemayo):

Daca eu sunt inseamna ca si tu esti!

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Crede-ma, eu as vrea sa fiu o halucinatie. Si stii de ce? Pentru ca am ajutat foarte multi oameni care nu meritau acest lucru (mi-am dat seama abia mai tarziu ca am gresit ajutandu-i) si da, as vrea sa fiu doar o halucinatie ca sa sterg tot ce am facut bine pentru altii, sa se risipeasca in vant ca baloanele de sapun si poate doar asa sa faca diferenta cei care n-au stiut aprecia binele sau poate cei care au crezut ca e meritul lor, ori norocul picat din cer. Si nu era. Scuze ca-ti spun toate astea, dar Dumnezeu chiar nu e o halucinatie. Daca el ar fi, atunci tot pamantul si toata omenirea asta ar fi la fel, o nalucire. Si nu e. Cineva tot ne-a creeat, deci exista Dumnezeu. Pana si diavolul crede in el, dar nu inseamna ca-l si iubeste.Intelegi, nu?

| Dana211 a răspuns:

Halucinatiile sunt din cauza organismului tau si in general vin de la creier

| mat31new a răspuns:

Depinde ce vrei sa intrebi, Dumnezeu nu iti face halucinatii dar el a inventat halucinatia.

| DAVID_6313 a răspuns:

Un creier mono-neural ca al tau poate avea halucinatii? Glumesti.

| shippuden a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Ma esti prea prost sa traiesti adica vrei sa zici ca crestinii sunt toti prosti, ia sa chem pe cineva care e de o mie de ori mai destept ca tine

| AnDyAnDy13 a răspuns:

Desigur!big grin

| tinpoi a răspuns:

CE-AI mah?

Întrebări similare