Bai frate, eu m-am halucinat acum câteva zile cu niște iarba și nu scria Dumnezeu pe ea.
Depinde ce vrei sa intrebi, Dumnezeu nu iti face halucinatii dar el a inventat halucinatia.
Sunt de la organismul slabit. De exemplu omul care isi traieste ultimele clipe are aceste halucinatii. Nu-i de ras, e foarte trist. Dar, da, poate fi si de la droguri puternice...care sunt la modă printre tinerii de azi!
Cel mai adesea halucinatiile sunt rezultatul unor boli. Un consult medical se impune in acest caz.
Ba da sigur ca rugaciunile te pot ajuta. Dar trebuie sa crezi.
Ma esti prea prost sa traiesti adica vrei sa zici ca crestinii sunt toti prosti, ia sa chem pe cineva care e de o mie de ori mai destept ca tine
Crede-ma, eu as vrea sa fiu o halucinatie. Si stii de ce? Pentru ca am ajutat foarte multi oameni care nu meritau acest lucru (mi-am dat seama abia mai tarziu ca am gresit ajutandu-i) si da, as vrea sa fiu doar o halucinatie ca sa sterg tot ce am facut bine pentru altii, sa se risipeasca in vant ca baloanele de sapun si poate doar asa sa faca diferenta cei care n-au stiut aprecia binele sau poate cei care au crezut ca e meritul lor, ori norocul picat din cer. Si nu era. Scuze ca-ti spun toate astea, dar Dumnezeu chiar nu e o halucinatie. Daca el ar fi, atunci tot pamantul si toata omenirea asta ar fi la fel, o nalucire. Si nu e. Cineva tot ne-a creeat, deci exista Dumnezeu. Pana si diavolul crede in el, dar nu inseamna ca-l si iubeste.Intelegi, nu?
DeeaDiDi123 întreabă: