Pentru ca religia e exact ca in politica? Dc se bat oamenii in politica? dc s-au batut popoarele si razboaie nenumarate?
PENTRU PUTEREE! Prin religie multi oameni se imbogatesc si acumuleaza o putere inimaginabila
De exemplu daca acuma vine papa si zice ca lo visat pe cutare ca a vorbit cu Satan si ca din cauza lui o sa vina apocalipsa a 2 a zi ala o sa fie ars de viu de fratii nostri crestini.
Cum zicea Napoleon : Religia este facuta pentru oamenii de rand. deoarece cei de grad inalt stiu exact cum sa profite de religie
Fiind indoctrinati de mici,cand le spui ceva de religia lor se simt atacati si riposteaza agresiv, ei cred ca ceea ce au invatat ei e singurul adevar si ca ceilalti sunt pierduti si o sa ajunga in iad, e spalare pe creier prin inducerea fricii atunci cand esti cel mai vulnerabil, cand esti mic, si tinand asa tare la taticu din ceruri tu crezi ca el e cel mai bun prieten imaginar nu altul!
http://www.youtube.com/watch?v=N3TSE_89SDM
Dar nu neaparat la oamenii poate suna mai bine cu 2 i
Pe site-ul asta se converseaza (se cearta) pentru a mai omora timpul liber.
In lumea reala oamenii se cearta fiindca exista cazuri in care convingerile religioase afecteaza socialul intr-un mod sau altul, fie dintr-o perspectiva sau alta.
Este un fel de "Tatal meu e mai tare; Ba nu, talal meu il bate pe tatal tau." Nimic mai mult, nimic mai putin. Este la fel de juvenil, dar mult mai periculos.
) Ai in stanga "raspunsurile mele", mergi acolo si iti editezi raspunsul, daca vrei.
Nu stiu,daca nu crezi in cineva, taci.
Da, eu cred in Iisus, dar nu ca si afacere, m-am saturat sa vad genul de replici : Religia este o afacere. epic Romanash.
Religia este calea de a te apropia de El.
Stii de ce ne deranjeaza pe fiecare de religia sa? Pentru ca omul este un animal invidios pe orice.