| aureu a întrebat:

HEi! 1 Nu am inteles nici o data de ce se cearta oameni de religi diferite intre ei? Puteti sa-mi explicati si mie?
cea mai buna explicatie funda

12 răspunsuri:
| Kabuto79 a răspuns:

Pentru ca religia e exact ca in politica? Dc se bat oamenii in politica? dc s-au batut popoarele si razboaie nenumarate?
PENTRU PUTEREE! Prin religie multi oameni se imbogatesc si acumuleaza o putere inimaginabila
De exemplu daca acuma vine papa si zice ca lo visat pe cutare ca a vorbit cu Satan si ca din cauza lui o sa vina apocalipsa a 2 a zi ala o sa fie ars de viu de fratii nostri crestini.
Cum zicea Napoleon : Religia este facuta pentru oamenii de rand. deoarece cei de grad inalt stiu exact cum sa profite de religie

| Buresbista123 a răspuns:

Fiind indoctrinati de mici,cand le spui ceva de religia lor se simt atacati si riposteaza agresiv, ei cred ca ceea ce au invatat ei e singurul adevar si ca ceilalti sunt pierduti si o sa ajunga in iad, e spalare pe creier prin inducerea fricii atunci cand esti cel mai vulnerabil, cand esti mic, si tinand asa tare la taticu din ceruri tu crezi ca el e cel mai bun prieten imaginar nu altul!
http://www.youtube.com/watch?v=N3TSE_89SDM

| Buresbista123 a răspuns (pentru Buresbista123):

Nici o data nu e corect, trebuia scris niciodata

SI religii se scrie cu 2 i

SI religii se scrie cu 2 i, la fel si oamenii

Dar nu neaparat la oamenii poate suna mai bine cu 2 i

| M25M a răspuns:

Pe site-ul asta se converseaza (se cearta) pentru a mai omora timpul liber.
In lumea reala oamenii se cearta fiindca exista cazuri in care convingerile religioase afecteaza socialul intr-un mod sau altul, fie dintr-o perspectiva sau alta.

| HueyFreeman a răspuns:

Este un fel de "Tatal meu e mai tare; Ba nu, talal meu il bate pe tatal tau." Nimic mai mult, nimic mai putin. Este la fel de juvenil, dar mult mai periculos.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Buresbista123):

laughing) Ai in stanga "raspunsurile mele", mergi acolo si iti editezi raspunsul, daca vrei. tongue

| Mikhtarian a răspuns:

Nu stiu,daca nu crezi in cineva, taci.
Da, eu cred in Iisus, dar nu ca si afacere, m-am saturat sa vad genul de replici : Religia este o afacere. epic Romanash.
Religia este calea de a te apropia de El.
Stii de ce ne deranjeaza pe fiecare de religia sa? Pentru ca omul este un animal invidios pe orice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista acea incomoditate de a accepta oameni cu pareri diferite!

Răspuns utilizator avertizat