Draga mea Ema, imi esti simpatica, recunosc. E bineinteles o mare aberatie ce am scris, dar una ironica si intentionata. I-am intors doar cuvintele patriotului crestin. Vroiam sa ii demonstrez doar cat de aberant este sa pui in carca stiintei (sau a religiei) faptele si convingerile unor indivizi izolati. Totusi, cred ca patriotul crestin a vrut si el sa demonstreze ceva cu intrebarea asta, si anume tocmai faptul ca si ateii generalizeaza si arunca in carca crestinismului ratacirile unor oameni. Daca da, ii dau dreptate, acest articol e o dovada ca generalizarile sunt injuste.
Drept mi-ai răspuns și chiar sunt uimit pentru acest lucru. Dacă nu scriai tu acestea le scriam eu. Ar trebui să citească toți ce ai scris. Te rog să-mi scuzi acest... Bravo!
Ar cam fi timpul să-mi cer iertare pentru această întrebare. E clar că lucrurile scrise în acest articol sunt niște abateri grave de la rațiune dar singurul tras la răspundere pentru acestea sunt creatorii ei. Întrebarea în sine este o portiță către opusul a ceea ce vedem, o înterpretare a zicalei,, Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face,,.
Să se înțeleagă deci că eu nu am avut nici o intenție de a arăta cu degetul către cineva, ci doar de a arăta că dacă un preot creștin păcătuiește nu trebuie judecați după el și credincioșii / religia în sine. Îmi mai cer odată scuze și cu aceasta închei.
Ba,da' urat cu draci mai e! Uite ce-i, legionare, eu sunt un anti-religios declarat si consider ca orice om ce ia de bune spusele religie e idiot.Insa,la fel, consider ca oricine ia de bune spusele "stiintei" ca cea din cazul de fata este idiot.Singurul detaliu valabil e cel cu creierul micsorat, insa se va micsora cred, aproape insesizabil, fizic.Eh,psihic,da,o sa fim mult mai retardati din cauza "progresului tehnologic" si probabil ii va scade folosinta drastic, undeva la 4-5%.Acesti "oameni de stiinta" trepanati uita ca de vreo 100.000 de ani,ADN-ul nostru nu a suferit schimbari majore.Iar faptul ca belim enorm de mult timp la TV si PC n-o sa ne strice ochii, decat daca-i avem stricati din nastere, n-o sa ne faca nici barbie dubla, decat daca suntem la randu-ne, trepanati si nu bagam nicio flotare sau un 500 metri zilnic.
Totusi, sa nu uitam, religia e la fel de hilara ca acest tip de "studii", chiar si mai si.
Si eu am inchis link-ul in secunda 2, dupa ce-am citit stirile PRO TV, dar nu-s asa interesati de evolutia speciei cei de la stiri, imposibil sa fi tras ei astfel de concluzii. Asa ca am mers mai departe si am aflat ca The Sun-ul de U.K. a avut un astfel de articol. Nu ca The Sun ar fi mai breaz sau mai putin breaz, pur si simplu un astfel de articol, chiar si intr-o forma caricaturizata, nu le poate trece prin cap celor din trustul PRO. Pentru confirmare apasati aici: http://www.thesun.co.uk/......teeth.html
Na, ca de obicei, avem de-a face cu telefonul fara fir: arunca britanicii o cioaca, o preia PRO-ul si-o arunca in serios in eter, mai lesina vreo baba...si gata-i fandaxia :))
Parerea mea este ca din link nu vad nicio viziune S.F.
Pentru a-mi confirma o banuiala, am cautat articolul si am gasit aceleasi informatii, publicate in The Sun 6 oct. 2012.
Iaca: http://www.thesun.co.uk/......teeth.html
Si cand am vazut cum si-or pus sigla cei de la The Sun fix pe testiculele omului viitorului iar sub titlul "Smaller brains, more wrinkles, fewer teeth" scrie clar "...don't worry lads, it's not for another 1, 000 years!" confuzia mi-o fost clara: avem de-a face in mod sigur cu umorul negru englezesc.
Nu-i musai viziunea integrala a stiintei, e o caricaturizare a vesnicelor presupuneri britanice. Si-atat.
DeProfundis99 întreabă: