| Alexia1208 a întrebat:

Mereu am avut o întrebare...
Dacă doi soți sunt pocăiți, cum își spun unul altuia ca vor sa facă sex? Am auzit de la o prietena ca cică au ceva formula specială de adresare către celălalt happy
Fără mișto va rog, chiar sunt curioasă.
Mulțumesc anticipat!

10 răspunsuri:
| badpanda a răspuns:

Prin semne.

| Nilsson a răspuns:

Nu știu ce formulă au, dar bănuiesc că funcționează judecând după numărul de copii din biserică.

| Alexia1208 explică (pentru badpanda):

Vai deci mi-am imaginat laughing
Mi-ai făcut seara mai funny

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu totdeauna este nevoie de cuvinte, mă gândesc... happy

| NotNamed a răspuns:

Bai baiatule ba rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor ce s-a ajuns de noi. Nu mai poti sa ii propui omului o intrebare fireasca daca dorește sa faca sex ca vezi doamne pacatuiesti din cauza adresarii neadecvate. Prea puneti la sentiment si nu mai ganditi limpede si logic prostiile astea. Cica au o formula speciala de adresare rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor Ma gandesc ca si actul in sine e cu totul special supravegheat de vreun preot ceva ca sa fie in toti parametrii necesari mantuirii rolling on the floor rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| CostinAlamariu a răspuns:

Stiam ca neoprotestantii sunt dubiosi dar nu stiam ca nu sunt in halul asta de dubiosi laughing

| Freya1 a răspuns:

Am auzit si eu de replica "sora vreau trupul tau" laughing. Raspunsul nu il mai stiu dar cer e ca s-au facut glume pe tema asta mult timp.

| Alexia1208 explică (pentru Freya1):

Răspunsul era : fă-ți voia frate laughing)))
Am aflat azi
Mersi mult oricum