Eu am o varsta si pana acum n-am intalnit spirite si spiridusi si am convingerea ca nu a fost vorba de spirite. E bine aleasa categoria la care ai pus intrebarea, pentru ca si religia e bazata pe fanterzie si nu duce lipsa de spiridusi.
Nici eu nu credeam in fantome pana sa mi se întâmple asta.Mie mama mi-a spus ca sigur ii din cauza ca nu m-am dus sa ma spovedesc și ca ascult "muzica satanica"(așa ii zice ea la rock)
Trebuie sa existe o explicatie mai simpla si mai reala decat cea cu spiridusi.
Daca ar exista spiridusi din astia care nu au ocupatie, i-am pune la treaba, de exemplu sa invarta un generator electric si am avea lumina gratis sau pe post de motor la masina si rezolvam problema poluarii, incalzirii globale si epuizarii combustibilului fosil.
Nu stiu ce a fost in cazul tau, dar te poti ruga pentru sufletul celui adormit intru Domnul. Rugaciunile si faptele bune in special milostenia (pomana) ajuta sufletele celor trecuti dincolo. Hristos, cu moartea pe moarte calcand, prin Jerfta si Invierea Sa, a prefacut moartea in somn, adica intr-o stare din care poti fi trezit oricand de Dumnezeu si inviat. Moartea nu este o disparitie totala a persoanei, asa cum gresit si eretic invata SECTELE NEOPROTESTANTE, ci doar o trecere intr-o alta forma de existenta si anume cea in duh. In capitolul 16 al Evangheliei dupa Luca, Hristos spune istoria bogatului nemilostiv care dupa moarte se chinuia in iad, si a saracului Lazar, care dupa moarte a fost dus de ingeri in sanul lui Avraam. Amandoi aveau dupa moartea lor trupeasca o forma de existenta constienta, fiindca unul se chinuia in iad, iar altul se bucura in sanul lui Avraam.
Lasa inchipuirile. Biblia e adevarul.
Ce e bine sa stii e ca demonii vor sa faca pe oameni sa creada ca omul inca traieste dupa ce moare.
Pana si spiritele sunt enervate de manga. Sincer pot rezona cu aceste spirite
Al dracului fantoma iti dai seama voia sa citeasca manga-uri si nu stia engleza. Poate a nimerit Boku no Pico si sa panicat, sau sa impiedicat )))
eu cred ca poate a fost un cutremur
Allys19 întreabă: