| cat212 a întrebat:

Stiu ca am mai postat o astfel de intrebare, dar nu mai suport sincer. se intampla tot mai des! o. O pur si simplu ori zic ori ma gandesc la ceva ce peste putin timp se si petrece... e super ciudat. faza e ca mai si vad persoane care nu sunt acolo de fapt. pentru cateva fractiuni de secunda. pe strada de exemplu trece un domn pe langa mine si eu am dat in alta persoana sa ii fac loc lui sa treaca, si batranica se uita la mine gen:ce ma bag asa in ea?! cand ma uit... domnul respectiv nicaieri. -_- o gramada de astfel de faze, nu doar asta. si mor de frica. ceva idei? am inceput sa notez intr-un caiet toate care se adeveresc si sunt TOATE.

Răspuns Câştigător
| Inferno a răspuns:

Cred ca ai puter extrasenzoriale, adica poti interactiona cu lumea spiritelor.
Sau poate ai puteri telechinetice si poti crea un poltergeist(o entitate asemanatoare unui spirit)
Cauta pe youtube :Fenomene stranii discovery
Poate te mai lamuresti
Sunt intamplari reale si este acolo un episod cu o fetita mica(6 ani) care il vedea pe bunicul ei mort. Se urca in masina cu ei.Si odata bunicul i-a spus fetitei sa ii spuna tatului ei sa opreasca masina ca va avea un accident.
A oprit chiar cand venea un tir
Pe urma o arata mare 21 ani si vedea in continuare oameni, copii dar se obisnuise.
Eu daca asi fi in locul. Asi sta cu lumina stinsa si nu mi-ar fi frica. Asi vrea sa vad ce este de fapt acolo, cine ma pandeste noapte de noapte.
Odata si odata trebuie sa pui capat si sa nu te mai temi.
Ce poate sa se intample?

21 răspunsuri:
| nodeerskulls a răspuns:

Am destula experienta cu chestii d'astea, da-mi id-ul tau printr-un mesaj si vorbim in detaliu si pe indelete.

| Ghost_8628 a răspuns:

Wow incearca un psihologlaughing... zici ca e din filme din alea gen destinatie finala

Răspuns utilizator avertizat
| cat212 explică (pentru SOLDIER):

Daca ai fi citit si cealalta intrebare, nu ai fi raspuns cu asta. ai fi zis ca's nebuna. deci, finally, care dintre ele?:d

| glamvintage a răspuns:

Nu ai de ce sa mori de frica, intr-i zi vei fi ca ei, impaca-te cu prezenta lor!

| sinx a răspuns:

Pentru mine e destul de clar... e semn divin rolling on the floorrolling on the floor

| cat212 explică (pentru sinx):

Ti'as da funda, dar mai vin altii mai buni ca tine. unul e mai sus big grin

| cat212 explică (pentru SOLDIER):

Ei, altfel stam, nu?laughing

| BeetleJuice a răspuns (pentru SOLDIER):

Taaaaaaaaaaaci ca-mi faci pofta laughing

| Inferno a răspuns:

Parerea mea este ca esti medium.Deci poti vedea sufletele mortilor.
Cand ma uitam la fenomene stranii era acolo o fetita care vedea oameni si vorbea cu ei desi nu erau acolo.
Vorbea cu bunicul ei mort.
Cand a mai crescut situatia s-a aravat.
Poate ai puteri extrasenzoriale.
Cand vezi un om din asta ai avut vreodata ocazia sa discuti cu el?

| sinx a răspuns (pentru cat212):

Totusi da-mi-o mie... funda rolling on the floor

| Allrc24 a răspuns:

Este posibil sa ai puteri.sa fii un fel de medium care poate vedea sufletele oamenilor.cel mai sigur este sa mergi la biserica la slujbe,spovedestete-te,tine post cateva zile, fa milostenie, nu saracesti daca daci cativa banuti unui om necajit si te rogi lui Dumnezeu.nu te alarma Dumnezeu este cu noi cu fiecare in parte si ne sprijina.

| MMihai a răspuns:

Nu este nici un fel un semn divin, băiatul ăsta este un ateu, care a glumit cu tine, dar poate fi și ceva foarte urât și cu așa ceva nu este voie să te joci!
Ori este de la surmenaj, ori ai ceva probleme cu capul și ar trebui să faci niște controale medicale foarte serioase.

Dacă erai o babă ziceam, că este o formă de demență senilă.

Apar forme de demență și la persoane mai tinere.

Trebuie aflată cauza fizică a acestei forme de demență, cu halucinații vizuale.:

- o avitaminoză severă,
- lipsa unor microelemente,
- micro-tumori cerebrale,
- irigație insuficientă a creierului,
-cheaguri de sânge în zona creierului
-tumoare cerebrală
- întreruperi la nivelul nervilor optici.
etc.
Deci dacă nu este de la surmenaj, este o formă de demență juvenilă ( că tu ai ceva între 16 și 19 ani ), care se manifestă cu halucinații optice.

Problema este că asta este manifestarea, dar pe mine mă interesează nu efectul, ci cauza fizică, care determină această formă de demență.
Neurochirurgia românească nu dispune de cele mai bune aparate medicale.
Dacă apelezi la un psihiatru faci o prostie, că el va vrea să bage în tine niște medicamente, care să trateze efectul și nu cauza.

Trebuie aflată cauza, și de văzut ce se poate face în situația respectivă, pe tine te deranjează efectul, dar trebuie cunoscută cauza.

După ce discuți cu niște medici neuro -chirurgi ei îți vor recomanda niște analize medicale.
Trebuie să faci acele analize medicale: RES, RMN, tomografie computerizată, etc dar să refuzi, cel puțin acum în primă fază, eventuale analize medicale, care ar putea implica extragerea de lichid din creier.
După ce vei afla cauza acestei forme de demență urmează să vorbim noi 2.
Există niște forme de auto-vindecare, care uneori reușesc, dar trebuie să știi, ce trebuie să vindeci.
Dacă este o tumoare canceroasă extinsă, generată de o formă de cancer, care se extinde, cred că trebuie o operație, că nu cred că merge cu auto-vindecare.
Vom discuta despre auto-vindecare, după ce știi, foarte corect, care este cauza fizică, care generează această formă de demență juvenilă.

| cat212 explică (pentru Inferno):

Nu. adica nu discut cu ei :\

| Inferno a răspuns (pentru cat212):

Da can erai mica nici nu te bagau in seama acele persoane pe care le vedeai?

Exact. da si visam chestii... + ca imi e frica de intuneric laughing cand eram mica dormeam doar cu lumina. acum m-am mai obisnuit whistling

Da totusi poate chestiile astea si arata ciudat. sa nu zic urat big grin da nu tot timpul cum sa zic... imi 'spun' ele sa ma ferest sau asa. ci pur si simplu stiu chestii pe care nu as avea de unde sa le stiu. unele sunt chiar ganduri asa trecatoare. nu stiu cum sa ma folosesc, sa imi apara cand vreau eu. ar fi prea tare love struck

| sandra2012 a răspuns:

Ori devii Nostradamus, ori sunt prostiile tale.

| sandra2012 a răspuns:

Ori devii Nostradamus, ori sunt prostiile tale.