Un bărbat merge la furat porumb. Ca nu avea cu cine sa îl lase, își ia copilul cu el. Cind sa intre în lanul cu porumb, se uita în stinga, se uita în dreapta, se c uita înainte, se uita înapoi sa vadă dacă nu îl vede cineva. Cind sa intre în lan, copilul ii zice "Tata, ai uitat sa te uiți în sus!"
În primul rind Dumnezeu te vede la orice pas. Apoi mai sunt și îngerii și demonii. Și poate și cei morți. Deci te urmărește o întreaga echipa .
Cei ce spun că da, se bazează pe o credință. Dacă te iei după oameni, așa pățești.
Nu, nu-i posibil, nu e logic, e ca și cum ai spune că îți pui aripi și poți zbura. Nu suntem în povești. Eu sunt creștin dar nu cred că oamenii ajung in rai sau iad după moarte, ci pur și simplu au intrat într-un somn pentru totdeauna. Nici marii filosofi sau oamenii de știință nu au reușit să deslușească misterul vieții după moarte, fiindcă nimeni nu s-a întors de acolo. Dar bazat pe logică, nu pe știință sau religie, cea mai plauzibilă teorie este că oamenii rămân în pământ după moarte, nimic mai mult, daca ne gândim la animale e același lucru, mor, intra într-un somn pentru totdeauna, se degradează și atât. Știu, viața-i incertă și ciudată, dar ne naștem pentru a muri, sau sub alta forma pentru menținerea speciei. Dar eu cred că planeta ar fi mai bine fara noi oamenii, mult mai bine, fără poluare fara războaie fara mediocritate, iar animalele cele mai puternice ar supraviețui și ar lua locul oamenilor în ceea ce privește numărul celor mai multe exemple dintr-o specie.
Omul dupa ce a murit nu mai exista, deci nu are cine sa se mai uite din nici o directie.
Decat daca se transforma in fantome te vor vedea, in rest totul incert si improbabil dupa parerea mea.
ღღkคrinค19ღღ întreabă: