Daca incerci, crestin fiind sa faci asta, iti zic de acum: 0 sanse. Tine de meditatii si practici oculte.
Ba nu.Sufletul l-a inventat Dumnezeu! Ce a inventat Dumnezeu e bun de folosit.Nu tine de meditatie si nu mai stiu eu ce. Tine doar de exercitiu.
Nu mai incerca. Cat suntem in lumea asta trebuie sa ne folosim de simturile cu care suntem inzestrati. Nici o experienta nu ne poate releva mai mult decat cuvintele Domnului Iisus si ale sfintilor parinti.
Corpul astral nu reprezinta sufletul.
Este un început bun sa te familiarizezi cu lumea astrala.
Este oricum mai reala cu o treapta decat lumea fizica pe care cu totii o cunoastem.
Cerca anche sogni lucidi.
Auguri!
Pai, exerseaza. Este la fel ca la matematica: Incerci degeaba sa faci exercitii daca nu stii materia, si daca nu ai "practica" inainte... Daca intrii cu ideea ca dumnezeu a facut sufletul, atunci si el a facut teoretic magia, dar hopa! Nu e buna cica!
De ce practici oculte? Spune mai CORECT. Practici demonice.
WOw chiar se poate asa ceva? nu am mai auzit pana acum de asta, chiar ai reusit o mana sa o ridici, cum ai facut asta?
1. Aia nu este o experienta extra-corporala. In acea circumstanta, creierul tau "crede" ca dormi, deoarece nu te misti, asa ca iti lasa liber subconstientul. Asta inseamna ca vei vedea/auzi/simti chestii ireale, practic creierul tau iti joaca feste.
2. Experienta extracorporala necesita o tehnica deosebit de complexa, nu se poate ajunge la acel stadiu de concentrare usor, iti trebuie ani de pregatire.
3. Nu-ti intalnesti nici un inger pazitor, totul e in imaginatia ta. Iar in cazul experientei extracorporale, tot nu vezi nici un inger.
4. Nu mai incerca. Iluziile pe care le creeaza creierul sunt deosebit de greu de controlat, si in majoritatea cazurilor, creierul va crea niste iluzii deosebit de inspaimantatoare. Ti-o spun din proprie experienta.
Tine de starea de constiinta. Unora le iese imediat, altora mai tarziu, altora nu le iese deloc. Pentru ca sunt inconstienti ziua. Si fiind ziua, vor fi si noaptea. Daca nu ai vointa necesara de a ramane constienta, pur si simplu te fura somnul. Nu stiu daca ai observat, dar te fura ideile, incep sa se faca asocieri in minte, etc, te pierzi... apoi iar iti aduci aminte de tine si de scop... Ai observat asta? Chestia asta se produce in fiecare moment al zilei, doar ca noi nu ne intrebam niciodata despre noi insine ce facem si de ce. Ar trebui sa incerci in fiecare moment sa fii atenta si constienta de tine, nu doar in pat.
Hei, nici chiar asa. nu te speria, omul nu a facut ceva rau si nici ocultism nu e. Pur si simplu incearca sa inteleaga cum functioneaza perceptia in diferite stari ale creierului.
Salut. Dacă eşti creştină probabil ştii că există şi forţe spirituale rele care doresc să ne îndepărteze de Dumnezeu. O modalitate prin care fac ei acest lucru sunt practicile oculte. De aceea, mai bine e să ne ţinem departe de ele, fără a fi prea curioşi.
Cât despre suflet, este adevărat că mulţi cred că omul are un suflet nemuritor. Realitatea este că această învăţătură nu este bazată pe Biblie, Cuvântul lui Dumnezeu. Ea arată că atât timp cât trăim suntem suflete vii. Odată ce murim pur şi simplu ne întoarcem la o stare de inexistenţă. (Geneza 3:19 - În sudoarea feţei tale îţi vei mânca pâinea până te vei întoarce în pământ, căci din el ai fost luat. Căci ţărână eşti şi în ţărână te vei întoarce").
Ocult nu inseamna demonic. Ocultul se poate studia separat de demonologie. Adica, nu implica obligatorie prezenta/ asistenta unui demon...
"Stare alterata de constiinta"? Sigur ca da! Este poza ta...
Da,de obicei shamanii, budistii, sau cei care practica hinduism isi ies din corp sufleteste.
Da, e posibil, dar necesita multa liniste sufleteasca si exercitiu.
Http://pazniculviselor.blogspot.ro/2013/02/teorii-proiectie-astrala.html
sant multe tehnici : pentru proiectie;
- meditatie
- se poate folosii fumatul, acea stare de ameteala si relaxaRE
- nu tr sa te asezi intr un anumit fel, unii pot intra in starea de relaxare pe scaun.
vezi in linkul acela.
- si se mai poate face cerand ajutor de la o entitate (un ghid) ceva de genul "alo e cineva acolo... am nevoie de ajutor, va rog frumos " la majoritatea a functionat.
As vrea savorbim amandoua ca am citit multe dintre acestea si corpul astral si stiu ce scrie acolo, si de fapt iese doar corpul astral care nu e nici spirit nici suflet, e mintea noastra.Si nu patesti nimic deoarece este intr-un fel mintea ta care calatoreste,si este legata de un corp argintiu,care este precizat si-n biblie si inca n-am apucat sa incerc, dar sunt mai multi pasi. Sunt interesata de asta si vreau sa vorbim sa te lamuresc cu mai multe chesti :* .P.S ii dau o mica parte de dreptate si lui @BlackSulphur, trebuie sa ai o minte curata si sa meditezi putin, pentru ati reusi, sau kmacar a fii protejata de alte chesti