Da, asa este, iar pana la urma a primit-o o familie, dar nu a gazduit-o in casa ci intr-un grajd! asa scrie in biblie!
Hey!
da.ea a umblat din casă in casă.a bătut la usa cuiva.a răspuns o femeie.acea femeie a spus ca soţul ei este foarte rău si nu o poate primi in casa.aşa că a trimis-o in grajd.
Aia cu grajdul și casele e varianta învechită, în escolul vitezei se mai modifică:
Fecioara s-a dus cu taxiul din vilă în vilă până a dat de o casnică care a zis că soțu vine nervos de la servici și n-are chef de virgine însărcinate așa că a băgat-o în garaj lângă BMW și Maybach, născând asistată de cei doi câini ai familiei și pisica Persană.
Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
Trebuia sa dai funda pentru cel mai i,,,, t raspuns, dat cu brilianta de FucktheSystem zis si copilul minune TPU
Prefer să mă ignori sincer, mă cam enervează când mă bagi în seamă fără motiv, preferă să-mi zici ceva inteligent, că mai se întâmplă și așa ceva, nu doar să-mi zici cât de idiot răspund. Nu prea își are rostul remarca, mai bine răspundeai tu mai bine.
Și minea la cap o am de mult.Ști era un vers care-mi plăcea mie mult: „What do you mean, "I ain't Kind"? / I'm just not your Kind.". Cred că te-ai prins despre ce e vorba...
Urzi23 A raspuns cu intelepciune :
"Prefer să mă ignori sincer, mă cam enervează când mă bagi în seamă fără motiv"
Alo vezi ca motivul il ai mai sus (citesti de sus in jos 3 raspunsuri )
Poti activa functia "utilizatori ignorati", nici nu ma deranjeaza.Mai precis te duci la profil si ai butonul ignora utilizator si gata.
Sa te faci fata cuminte si la culcare sa zici Tatal Nostru.
Noapte buna
Ochisorii tai aia frumosi nu au vazut http://www.TPU.ro/......l-este-de/
Pai in loc sa te lasi convinsa de unele lucruri ai putea sa te uiti pe Discovery. O sa aflii de acolo toate raspunsurile la intrebarile tale
Acum ma astept sa sariti pe mine astia mai credinciosi
Octavian199 întreabă:
OctavianDanielMaria întreabă:
frato întreabă: