| marinelamarin a întrebat:

Hey! ce intamplari ciudate,paranormale ati avut? vreau intamplari adevarate, traite de voi sauauzite de la prieteni-cunostinte. fara raspunsuri gen:nu cred, sau critici pentru ca am pus aceasta intrebare.cel mai bun raspuns primeste funditaa

Răspuns Câştigător
| Florinmariusmircea90 a răspuns:

Intr-o seara de revelion am fost la uncul meu sa petrecem. dupa ce am plecat de la el adica 4:00 pe la 5:30 saa auzit o bocanitura.o bomboana cazuze de pe masa jos, dar s-a auzit mult mai tare decat sa fi cazut o bomboana. a doaua zi am afalt ca murise tatal sotiei lui. dupa ce a iesit resultatul autopsiei el murise la 5:30.
funda?

13 răspunsuri:
| BogdantheDreamer a răspuns:

Am avut ghinionul sau poate norocul sa fiu martorul al acestor tip de manifestatii poltergeist. Iti spun ca sunt adevarate, nici eu nu am crezut dar am simtit pe pielea mea. Sentimentul trait este inexplicabil. Daca doresti detalii revin.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Minuni da, paranormal mai putin; raspunsul este : si daca ar invia cineva din morti si tot n-ar crede!

| marinelamarin explică:

Continua povestea bogdan

| whitecrow a răspuns:

Eu in general sunt mai atrasa de partea dark. Intr-o zi ma plictiseam si m-am gandit sa desenez ceva demoni. Asaca am desenat o fetita care citea dintr-o carte mare si veche de magie neagra, iar in spatele ei era un demon cu aripi caruia nu i se vedea fata si intindea mainile cu gheare catre ea. Peste 3 zile eram pe Facebook si am vazut o poza postata de o pagina care era exact ca desenul meu. Peste cateva ore am trimis poza cu desenul unei prietene si cand am vrut sa trimit si link-ul cu poza nu am mai gasit poza.

| Scuturici a răspuns:

Sunt prea multe ca sa fie povestite aici, iar daca ma apuc sa scriu una scurta, nu ma mai duc la buda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand eram mai mic, pe la 8-9 ani eram cu 3-4 amici. Am mers acasa la unul dintre noi sa vedem un film de groaza. Era filmul The Grudge si era pe caseta. Pot sa zica ca m-a terorizat acel film. Mai tarziu intr-o dimineata pe la ora sase cand am deschis ochii am vazut respectiva fantoma langa pat. Am tipat si cand mama a aprins becul imaginea fantomei disparuse. S-a repetat povestea pana pe la 16-17 ani. Nu in fiecare seara, dar ma trezeam uneori si vedeam ceva in camera care ma speria si tipam cat ma tinea gura. Am realizat ca am dat prea multa credinta filmelor de groaza si subconstientul meu era pregatit sa imi proiecteze o imagine in camera. Nu exclud nici faptul unei posedari a mintii mele de duh rau, dar mai mult dacat sa vad nu se intampla nimic, adica doar vedeam apoi disparea. Ai grija in ce crezi ca ti se poate intampla. Acum sunt relax, mi-am luat gandul de la fantome, demoni si alte chestii si dorm linistit.

| Darkmagic a răspuns:

laughing Ce intrebare...
Nu ti-au spus inca ateii ca "nu exista" supranatural sau paranormal?
Astia au rezolvat inclusiv fenomenul OZN, doar ca nu vor sa spuna... laughing

Personal nu am avut experiente de acest gen dar e plin internetul de ele, ce imi place insa la capitolul respectiv e ca astia folosesc din plin Wiki, Google, Descopera.ro ca sa loveasca in Credinta de orice fel, insa, atunci cand vine vorba de fenomene paranormale de care geme Descopera.ro...tac ca pestii. big grin

Cele de mai sus nu constituie un raspuns, am vrut doar sa ma amuz putin de "istetii" care au "rezolvat" tot paranormalul si in general, toate misterele lumii... big grin

| Holiday a răspuns (pentru Darkmagic):

Am vrut sa-ti mai demult, dar mi-a fost lene atunci, dar iar apari cu ineptia referitoare la ateism si paranormal.
Ateismul are legatura strict cu existenta zeilor. Fantome, zombi, darkmagici, zane si alte aratari din astea de care e plina imaginatia unora nu are nici o legatura cu ateismul.
Il al doilea rand, referitor la fenomene care nu pot fi explicate, ar trebui sa intelegi ca acum cateva mii de ani nici banala basina nu avea o explicatie, probabil ca daca traiai atunci o includeai in exemplele tale. Ce vreau sa zic e ca ceva ce nu intelegem acum, pentru unii e "paranormal" sau "supranatural", iar pentru altii e doar ceva ce urmeaza a fi descoperit cum functioneaza si care sunt cauzale.

Acum sa nu cumva sa intelegi ca as fi din randul ateilor care cred in povestile cu fantome sau alte duhuri ale baltii, dar trebuie facuta distinctia intre una si alta, adica intre zeii pe care ii venereaza credinciosii si fantomele sau alte aratari nascute din imaginatia unora. Ambele sunt tampenii, dar de natura diferita.

| Darkmagic a răspuns (pentru Holiday):

Tu ai intrat aici sa dai un raspuns, sau sa-l "vanezi" pe al meu, din dorinta de a te face de ras?
Bai baiatule!
Holiday wrote:
"Ateismul are legatura strict cu existenta zeilor".
Zau?
Daca de maine umanitatea va alege sa creada intr-o... piatra, nu mai aveti nimic cu "credinciosii", pentru ca piatra aia NU e Zeu?
Vezi de raspunsurile tale, nu te mai baga tu sa contrazici d'amboulea, cand 99% dintre ateii de aici, pe langa: "Ateismul are legatura strict cu existenta zeilor", sunt cu "ratiunea", "stiinta" inexistenta "supranaturalului", etc. big grin
Sunt contra supranaturalului...dar fac pipi pe ei, noaptea, singuri, in padure.
Cand o sa intelegi creierul uman si cum functioneaza (teama de exemplu) in el, atunci sa te mai apuci tu sa-mi raspunzi mie la ceva!
Esti "foarte" ateu din fata monitorului, si uzi pantalonii, daca te plantez la 2 dimineata, singur, in Bellu.
Contrazice-o p'asta, "Superman". big grin
Tu esti peste tot acasa mai "viteazul-vitejilor", pe tine nu te afecteaza nimic din lumea asta...ca tu esti ateu... laughing

Astept sa vad daca ateii AU INCARCATURI EMOTIONALE DIFERITE, IN LOCURI DIFERITE...sau daca tu esti doar...prost.

ATÉU, -ÉE, atei, -ee, s. m. și f. Adept al ateismului; persoană care neagă exis­tența lui Dumnezeu și a oricărei divinități.
DIVINITÁTE, divinități, s. f. 1. Ființă imaginară cu însușiri supranaturale, socotită drept cârmuitoare a lumii; Dumnezeu, zeu. 2. Esență divină;

Ce dracu mai e de zis, ori nu cunosti termenii, ori faci pe prostu`.
Nu orice face "bau" are legatura cu zeii.

In rest, aceeasi poveste cu Bellu pe are o tot flenduresti pe aici. Relaxeaza-te, nu te mananca niciun bau-bau in cimitir. T-am mai zis si alta data, am trecut si ziua si noaptea prin/pe langa cimitire, nu ca sa demonstrez cuiva ceva, doar ca pe acolo era traseul optim, nu s-a luat nimeni de mine, logic dealtfel. Dar, ai si tu dreptate, daca unii ca tine cred in tot felul de povesti, mintea le poate juca feste si eventual sa faca pe ei, ma gandesc ca vorbesti din experienta.

"Astept sa vad daca ateii AU INCARCATURI EMOTIONALE DIFERITE, IN LOCURI DIFERITE...sau daca tu esti doar...prost"

Sa-ti fie teama de lucruri ce te pot pune intr-adevar in pericol e una, dar sa-ti fie teama de bau-baul din cimitir inseamna ca esti chiar prost. Iar din cate inteleg tu esti din categoria asta.

| Darkmagic a răspuns (pentru Holiday):

:)))) Mi-ai raspuns cu definitia mea...
Tin-te tare istetule! :))
Si... apuca-te SA NUMERI cam de cate ori am afirmat eu ca "ateul" este exact ce spune dictionarul, iar voi in uimitoarea voastra ineptie ii dadeati inainte ca ateismul si ateul inseamna "pro ratiune", "pro stiinta", "contra supranaturalului", etc, ETC.

http://www.tpu.ro/go-to-answer/12935818/

http://www.tpu.ro/go-to-answer/12937276/

http://www.tpu.ro/go-to-answer/12934382/

http://www.tpu.ro/go-to-answer/11692949/

Cred ca in curand am sa incep sa-ti contrez fiecare raspuns de pe TPU, si asta o sa aiba din pacate pentru tine un impact foarte neplacut... :D

Cand eu spuneam in zeci de raspunsuri ca "Ateul neaga doar divinitatea SI ATAT,"
DAR "ca poate sa fie in acelasi timp tributar supranaturalului, magiei, paranormalului"...CE dracului imi raspundeati voi pe acolo? :))
Si acum tu imi vii cu "Ateul neaga existenta oricarei divinitati"?
Merci! :)))

Ia de citeste!
O sa ma distrez putin cu tine si cu viitoarele tale raspunsuri de pe TPU, in orice domeniu iti vei arata stiinta... :D

Nu mai stau sa iti analizez ineptiile, oricum n-ai doua vorbe la un loc, esti exact modelul ala care amesteca stiinta, filosofia, religia, credinta, dorintele si frustrarile personale intr-un mare rahat.

"O sa ma distrez putin cu tine si cu viitoarele tale raspunsuri de pe TPU, in orice domeniu iti vei arata stiinta... big grin"

Ti-ai mai etalat frustrarile si cu altii, nimic nou, din partea mea ai liber sa continui sa te umpli de penibil in continuare.

| Suntbaiat123456789 a răspuns (pentru Darkmagic):

Și dacă cineva spune că supranatural-ul nu există înseamnă că este ateu? Dacă intrii prea tare în lumea fantomelor normal că te bântuie fiindcă doar ți le imaginezi. Și eu am avut întâmplări stranii dar am aflat că era doar în mintea mea și am reușit să scap de acest gând și acum nu mi se mai întâmplă nimic. Eu îți sugerez să te uiți la filme de acțiune decât să dai răspunsuri abrambura pe aici, fiindcă vi cu niște teorii prostești.