| Loyd06 a întrebat:

Hey! De ce unii oameni refuza pur si simplu sa creada in Dumnezeu? Cum poti aduce pe calea mantuirii un om?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Domnul Isus cand a murit la cruce cu bratele tintuite pe lemn de parca ar fi dorit sa ii cuprinda pe toti in bratele deschise zicand:,,Veniti la Mine toti cei truditi si impovarati si Eu voi da odihna pentru sufletele voastre!,,Poti sa il faci constient ca este un pacatos,ca Domnul Isus a murit la cruce in locul sau, pentru ca pedeapsa pacatului este moartea, dar darul fara plata a lui Dumnezeu este viata vesnica.Roaga-te pentru el.

17 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Pentru ca ii gadila Satan la amigdale.

| harciog a răspuns:

Nici a crede in El nu prea are sens, in schimb s-o traiesti cu toate sentimentele tale intru el, ar putea avea sens.

| ateu123 a răspuns:

Pentru ca nu exista dovezi care sa ateste existenta amicului tau imaginar de aia eu unul nu cred, tu ai ca baza o biblia primitiva si atat

| atoatestiitoarea a răspuns:

Pentru ca dumnezeu NU exista! Este o inchipuire a omanilor care l-au creat dupa chipul si infatisarea lor! Nu se poate aduce un om pe calea mântuirii daca este liber cugetator si nu habotnic!

| BLURREDLINES a răspuns:

Eu, una, nu cred in asa ceva oh go on cica Dumnezeu e doar o sintagma laughing vai si amar. adica frate inainte sa apara Dumnezeu ce a fost? O:. asta chiar imi imaginez si eu... thinking si tot nu-mi dau raspuns, si daca ar fi... de ce Dumnezeu lasa oamenii saraci? straight face.

| monutza90 a răspuns:

Merge el singur pe calea aia cand da de un necaz mai mare, atunci ce face? nu se va ruga sa scape de el?

| ateu123 a răspuns (pentru monutza90):

De unde sti tu ce va face? un ateu va ramane mereu ateu bineinteles un ateu adevarat nu crestin, crestinii se intorc la greu la dumnezeu nu ateii

| monutza90 a răspuns (pentru ateu123):

Ce sa zic? exista si oameni din astia, care orice ar fi tot nu cred

Numi zi nimic demonstreaza-mi ca exista dumnezeu

Eu sa-ti demonstrez?

Sigur tu da cine

Eu nu demonstrez la nimeni ca exista Dumnezeu.Mi-a demonstrat El ca exista, cine vrea crede cine nu nu crede.

Bine monika eu nu vreau sa te conving de nimic fiecare crede ce vrea dar nu afirma ceva de care doar tu crezi ca e adevarat

Pai fiecare e liber sa isi spuna parerea nu?

De acord cu tine dar nu sa convinga pe altu cu convingerea lui

| freebiker a răspuns:

Si daca l-ai aduce pe calea mantuirii ce s-ar intampla? ai avea un loc asigurat in rai? vede-ti de ale tale si ceilalti isi vor vedea de ale lor...

| LaDameEnNoire a răspuns:

Din punctul meu de vedere, nu poti "aduce pe calea mantuirii" pe nimeni, asta e o decizie individuala, care sta la latitudinea celui in cauza. Indoctrinarea a fost una dintre cele mai folosite metode de controlare a maselor de-a lungul vremii si n-a fost prea avantajoasa, pana acum.

Ceea ce poti tu sa faci este sa-i prezinti parerea ta, sa-i spui cam ce crezi tu ca ar fi bine si sa-i dai niste exemple concrete (daca exista) prin care Dumnezeu te-a ajutat sau ti-a schimbat viata!
Decizia...va fi numai a acelei persoane.