Așa învață satana lumea prin cercetătorii săi, că omul dacă nu face sex cât mai des i se urcă hormonii la cap și pățește cine știe ce.Rolul relațiilor sexuale sunt numai pentru a face copii.În biblie spune că trupul nu este pentru desfrânare.Pentru a biruii cugetele trupești mintea ar trebui ocupată cu rugăciunea. Iată un exemplu: Doamne Iisus Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul.Să ști că nu mori dacă întreții mai rar relații sexuale.
Daca ar pune toti osul la treaba sa stii ca nu ar muri nimeni de foame.
Dar, la noi la romani, riscurile raman totusi destul de mari...
Personal am intalnit persoane care ar fi preferat sa moara de foame decat sa munceasca...
Dar te-ai interesat de ce sunt considerate pacat? Iti spun eu, am mai spus pe aici, dar fie: sexul trebuie practicat doar in scopul reproducerii, altfel e satisfacere trupeasca, neinfranare, iar neinfranarea poftelor trupesti (aici e si mancatul fara rost, lenea) vatameaza sufletul, cica.
Da,si pe mine ma enerveaza genul asta de oameni.Motivatia romanilor(si nu numai) e la pamant.Nu avem ambitia de a tinde spre mai bine. Oamenii fac treaba asa, de mantuiala, nu isi dau silinta ca acest lucru sa iasa bine.Profesorii nu se implica(nu incearca sa stimuleze elevul,sa il faca sa invete,doar scriu lectia pe tabla si cine invata bine,cine nu,asta e),medicii nu se implica(analize gresite,boli descoperite abia in faze avansate,desi esti cu analizele la zi),constructori care nu se implica(soselele proaspat asfaltate au gropi,in caz de cutremur casele se darama),politicieni nu se implica(dorm,la propiu, voteaza legi cu ochii inchisi).Ar trebui sa incercam sa ne facem meseriile cat putem de bine, sa ne asumam responsabilitati, dar cum acest lucru nu se intampla, noi trebuie sa ne adaptam totusi pe siutatie si din aceasta cauza nu ne permitem sa facem mai mult de 3 copii ca abia avem bani(si timp/rabdare/pregatire psihologica) sa ii crestem pe aia.
Eu cred ca nu ar trebui sa fie pacat sa se foloseasca metodele anticonceptionale.
Sa ai un copil este cel mai frumos lucrur din lume dar doar daca poti sa il cresti cum trebuie.Sa faci multi copii este rau mai ales pentru mame pentru ca se declanseaza multi hormoni.
Fiecare ar trebui sa fie liber sa faca cati copii vrea si numai daca vrea.Astfel familia traieste intr-un spatiu potrovit.
"Să ști că nu mori dacă întreții mai rar relații sexuale."
Da, mai rar, dar fara copii?
Tot vreo 8-10 copii ai de-a lungul vietii si tot n-ai timp sa-i educi.
Daca n ufaci sex intr-o relatie, dragostea se pierde si mai ajungeti probabil si sa va despartiti. Cum crezi ca le va fi copiilor alora daca parintii lor se despart?
In fine.
Sa stii ca absenta relatiilor sexuale este daunatoare pentru organism si minte.
Esti copil din cate observ(sau e poza lui fitu').
Nu cred ca ar trebui sa critici tortul pe care nu l-ai gustat, daca ma-ntelegi.
Nu cred ca ar trebui in primul rand sa negi afirmatiile unor oameni mult mai educati decat tine, care au muncit intr 18 si 22 de ani ca sa ajunga oameni de stiinta/savanti doar fiindca asa iti spune o carte de acum 2000 de ani.
Dar bolile care pot fi transmise pe cale sexuala, si care pot fi evitate atat de usor cu aceste metode contraceptive. In Africa de exemplu mor mii de oameni de SIDA din cauza asta, iar biserica catolica, cu merituosul papa in frunte, ar interzice in continuare folosirea prezervativelor. Sunt niste criminali. Nu le pasa de vietile oamenilor, de suprapopularea planetei, de copiii care se nasc infectati cu SIDA.
Tu esti dovada ca se poate calatori in timp. Ai scris mesajul asta pe 8 decembrie 2013, dar se pare ca ai trait prin evul mediu timpuriu. Cum ai facut de ai ajuns in zilele noastre?
Daca chiar iubesti copii timpul pe care ti-l poti petrece la chefuri si alte distractii nefolositoare, ti-l petreci alaturi de copii. Dragostea se pierde din punctul de vedere al unor personane care si-au implantat in cap ca nu se poate fara sex. In fine,.
"Să ști că nu mori dacă întreții mai rar relații sexuale."
E ca si cum ai spune:Sa sti ca nu mori daca nu mai mananci nimic bun la gust.Intr-adevar nu mori, dar cu ce naiba te ajuta daca o faci? Dumnezeu este la fel de adevarat ca Zana Maseluta.Nu e deloc normal sa ai retineri.Si acum scuza-ma, ma voi duce sa dau o laba in fata bisericii, ca sa vada Dumnezeu ce parere am eu despre legiile lui.
Tocmai din cauza asta, tu, draga LAMATASULA, ai un nick-name care ne indica ce faci si ce esti. Tocmai din aceasta cauza si mai ales pentru aceasta (ca nu faci sex) esti atat de incordat si gata sa explodezi. Numai din aceasta cauza, esti asa frustrat si plin de... energie. Elibereaza-te. Daca ai face copii de cate ori faci sex s-ar duce dracu planeta asta. E lipsa de cultura, e ignoranta, e crima pur si simplu. Uita-te in India. Deschide dracu ochii, nu fi oligofren. Sunt pline bisericile de "pacatoase", nu? Si autostrazile, si bordelurile de lux, si saloanele de masaj erotic. E plin peste tot de oameni care se "roaga". Acasa, la job cu secretara, peste tot ne "rugam" pentru cei ca tine. Noi, cei care ne "rugam" zilnic, suntem cu gandul la tine si speram sa cazi in dulcele pacat cat mai repede. Altfel, la Balaceanca te vor interna astia. Sau vei ajunge vreun obsedat sexual.
Ti-ai schimbat pseudonimul, dar prea o dai in manele si cocalari. Mai schimba-l o data si scapi. Scrie si tu Mozart, Copilul Minune, Adi de la Ciorgarila, Fane din Chitila, ceva cu rezonanta. Si, apropo, la ce fata si ce varsta ai e si normal sa nu ai parte de relatii sexuale. Daca vei continua si cu gandirea asta probabil nici n-o sa arzi vreo crestina. Stii, fetele simt frica... efectul AXE
Mi-am schimbat pseudonimul pentru ca asa am vrut.Ete na.Acuma nu o sa dorm eu la noapte de parerea ta.
Salut.
Potrivit Bibliei NU este un păcat să foloseşti acele metode contraceptive care previn fecundarea ovulului de către un spermatozoid.
Sunt greşite acele forme care omară fetusul deoarece Biblia arată că Dumnezeu consideră embionul ca o persoană care are dreptul la viaţă, odată ce a fost conceput.
Pacatul lui Onan se refera la o metoda contraceptiva pe care "prevenea fecundarea ovulului de către un spermatozoid" dar cu toate acestea Dumnezeu condamna acest lucru si il considera pacat...
În Biblie se arată şi faptul că o căsătorie este un lucru potrivit fie pentru a procrea, fie pentru a arăta afecţiune în cadrul unei intimităţi sexuale pline de consideraţie. — 1 Corinteni 7:3–5; Evrei 13:4.
: Isus nu le-a poruncit continuatorilor săi să aibă copii. Nici primii discipolii ai lui Isus nu au dat vreo îndrumare de acest fel. Nicăieri în Biblie nu este condamnat în mod explicit controlul sarcinii.
Prin urmare, cuplurile căsătorite sunt libere să decidă dacă vor avea sau nu copii. De asemenea, soţul şi soţia pot decide câţi copii să aibă şi când să-i aibă. Dacă decid să folosească o metodă contraceptivă care nu provoacă avort, aceasta este decizia şi responsabilitatea lor. Nimeni nu ar trebui să-i judece în această privinţă (Romani 14:4, 10–13).
Relaţiile sexuale dintre soţ şi soţie sunt un dar divin. Dar scopul lor nu este doar acela de a aduce pe lume copii. Prin ele, soţii îşi exprimă tandreţea şi afecţiunea. Aşadar, dacă două persoane căsătorite hotărăsc să folosească metode contraceptive, trebuie să le respectăm decizia. Nu avem dreptul să-i judecăm. — Romani 14:4, 10–13.
În Biblie se arată şi faptul că o căsătorie este un lucru potrivit fie pentru a procrea, fie pentru a arăta afecţiune în cadrul unei intimităţi sexuale pline de consideraţie. — 1 Corinteni 7:3–5; Evrei 13:4.
Dupa cum aminteam si altadata, daca pacatul lui Onan (procedeu pentru evitarea conceperii unui copil) a fost condamnat de Dumnezeu (fiind o metoda contraceptiva) asta inseamna
ca folosirea metodelor contraceptive este un pacat.
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: