Si in Iad sunt ingerii rai (diavolii) structurati tot in cete cu diferite functii. Daca in Rai este Sfanta Treime, in Iad nu exista ceva treimic, singurul conducator fiind LUCIFER ( primul inger decazut din Rai) cunoscut si sub alte denumiri, precum: Satan, Tartorul, Talpa Iadului, etc. Sper ca ti-am fost de folos.
Vrei sa stii pe linga cine sa te dai bine? In afara de Tartorul lor, seful, restul sint egali. Asta stim noi muritorii. Daca ajungi acolo si afli altceva, anunta-ne. Am glumit, fireste. Serios, se stie doar de Tartor care este stapin peste Iad. In rest... nimic. Mai bine asa.
Nimeni nu a fost acolo si s-a intors, deci nu prea stim. Oricum daca apucam sa vorbim pe amanunt ajungem la conspiratii, masonerie, antihrist, pentagrame etc.
Tot ce stiu e ca numeni nu s-a intors de acolo sa ne povesteasca.
Pai nimeni nu s-a intors nici din rai sa ne povesteasca si totusi stim, nu imi spune ca exista biblie, ca si bliblie satanica exista deci...
Pai...stai sa iti explic:in iad satan e seful antihristul al doilea si fiara din apocalipsa al treilea component al treimii demonice. Funda?
Http://bucurialuisatan.com/
Tot ce ai vrut si nu ai aflat pana acum.