| WebEye a întrebat:

Am si eu o nedumerire in rai exista asa Dumnezeu(tatal),Isus(fiul),si duhul sfant deci sunt 3, lasand la oparte ingeri, arhangheli etc.In iad cati destia sunt si care sunt si care e stapanul iadului?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa stii pe linga cine sa te dai bine? In afara de Tartorul lor, seful, restul sint egali. Asta stim noi muritorii. Daca ajungi acolo si afli altceva, anunta-ne. Am glumit, fireste. Serios, se stie doar de Tartor care este stapin peste Iad. In rest... nimic. Mai bine asa.

| flore45 a răspuns:

Pai...stai sa iti explic:in iad satan e seful antihristul al doilea si fiara din apocalipsa al treilea component al treimii demonice. Funda?

| cryssu2008 a răspuns:

Si in Iad sunt ingerii rai (diavolii) structurati tot in cete cu diferite functii. Daca in Rai este Sfanta Treime, in Iad nu exista ceva treimic, singurul conducator fiind LUCIFER ( primul inger decazut din Rai) cunoscut si sub alte denumiri, precum: Satan, Tartorul, Talpa Iadului, etc. Sper ca ti-am fost de folos. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hades laughing

| PotatoMustDie a răspuns:

Nimeni nu a fost acolo si s-a intors, deci nu prea stim. Oricum daca apucam sa vorbim pe amanunt ajungem la conspiratii, masonerie, antihrist, pentagrame etc.
Tot ce stiu e ca numeni nu s-a intors de acolo sa ne povesteasca.

| WebEye explică (pentru PotatoMustDie):

Pai nimeni nu s-a intors nici din rai sa ne povesteasca si totusi stim, nu imi spune ca exista biblie, ca si bliblie satanica exista deci...

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Saytn e stapanul Iadului.De ce te intereseaza?

| DevashaDemonGirl666 a răspuns:

Http://bucurialuisatan.com/
Tot ce ai vrut si nu ai aflat pana acum.