| MinionGirl a întrebat:

Astăzi am aflat ca o nouă colega de a mea e de religie penticostală (nu știu dacă am scris bine )Ce obiceiuri au cei din religia ei? De exemplu ce fac ei de paște? Mi-a fost rușine sa o întreb :X

8 răspunsuri:
| Lucică1998 a răspuns:

Nu fumam, nu consumam alcool, mergem la biserica de mai multe ori pe săptămana, nu avem icoane in biserici, nu ne închinăm sfinților, iar in legătura cu Paștele il sărbătorim dar total diferit fata de ortodocși, e doar o slujba obișnuita in care cântările si predica se referă la învierea Domnului Isus si cam la fel e si la Crăciun. Desigur mai sunt multe diferențe dar cam astea sunt cele de care ești probabil interesat, adică la întrebările astea trebuie sa răspund eu de obicei. Daca mai dorești sa stii si altceva pe lângă poți sa ma intrebi

| Inferno a răspuns:

Pe langa dansul cu serpi veninosi in brate (testul credintei) si mancatul de omizi paroase in numele Domnului sunt ok.

| Irina31 a răspuns (pentru Inferno):

laughing asta de unde ai scos-o? laughing ai imaginatie bogata laughing Dumnezeu cred ca s-a amuzat denuma cand te-a creat laughing

| Irina31 a răspuns (pentru Inferno):

Asta nu am mai auzit pana acuma. in orice caz, nu sunt de acord - nu vad rostul unui astfel de ritual.

| NuAmNumeStraniu a răspuns:

Salut