Uite-o pe sora mea geamana! Exact asa eram si eu inainte Deci pe bune! Ma pasionau toate chestiile astea foarte mult,dar pe urma mi-am dat eu seama ca ma speriam singura Serios,ma uitam la filme horror, citeam povesti si intamplari ale altora, si efectiv ma speriam singura! si la baie imi era frica sa ma duc (noaptea ) Mi s-au intamplat multe chestii, ciudate, cred eu.tin minte eram a 5a sau a 4a si eu cu prietena mea cea mai buna ne pasionau toate astea.eram la tara si pe stada unde sta bunicamea e o casa "bantuita",asa ne placea noua sa o numim si tin minte,acum fara gluma sau ceva, era alaturi o casa, data la vanzare, de abia construita, si noi ne jucam si eu am facut o poza la casa aceea de alaturi. Ajunsa acasa m-am uitat pe poza si pot sa jur ca erau 2 ochi rosii la un geam! Si multe, multe chestii, aveam un caiet in care notam toate astea....eram cam disperata
Dar acum cand nu ma mai intereseaza nu imi mai e frica de "nimic", am incredere ca Dumnezeu imi poarta de grija si atunci totul e ok Eu nu stiu ce sa iti zic, eu te sfatuiesc sa te lasi de astea ca fantomele nu exista, sunt doar spiritele rele, adica satana
Noapte buna!:*
Nu cred in fantome!
Nu exista fenomene paranormale ci doar fenomene normale care nu sunt inca destul de cunoscute sau explicate!
Tu doar crezi ca crezi in Dumnezeu, tu ca si crestin esti membra a ubei biserici care nu a purces de la niciun Dumnezeu, si care A FURAT scriptura de la o alta religie tocmai din cauza ca nu are Dumnezeul ei!
Crezi cumva ca daca FURI o scriptura, il furi automat si pe Dumnezeul din ceruri al acelei scripturi?
Hai sa vad daca esti capabila sa raspunzi inteligent la aceasta intrebare!
Da am avut cu socramea multe intamplari credeam ca e moarta cand ea de fapt era vie
Uau, m-ai dat gata...
Daca prin fenomene paranormale te referi la schizofrenie si/sau pierderi dese de mem., atunci da, si eu am avut problema asta candva, in copilarie mai exact.
Si in perioada copilariei totul pare cumva...mai magic, si normal ca ajungi sa le interpretezi dupa cum te taie capul.
Eu credeam ca tot timpul aveam langa mine o prezenta malefica care sa-mi faca rau, ca o umbra care se tot tinea dupa mine, si-n present cred la fel doar ca acum constientizez ca e doar in imag. mea .
Si eu credeam ca e baubau in intuneric cand eram mic, dar nu uitam pe unde puneam lucrurile ca sa apoi sa zic ca-s fenomene paranormale. Daca ar fi asa as zice ca am casa plina de fantome care imi ascund lucrurile.
Crezi in fantome pentru ca esti o persoana religioasa. Daca crezi in d-zeu, automat poti crede in orice alta fantezie.
1. Ia lecitina
2. V-am zis ca serialul Supernatural e misto, dar totusi, nu-i real
Pot sa iti explic faza asta cu fantomele dar o sa imi ia mult si probabil nu o sa ma crezi dar totusi o sa incerc.Ok in primul rand nu e de ajuns doar sa crezi in Dumnezeu trebuie sa Il si asculti sa Il respecti si sa Ii stai aproape, si eu cred in Dumnezeu dar tot in IAD o sa ajung, si draci cred in Dumnezeu si cunosc biblia pe de rost si cunosc toate faptele bune si rele dar tot draci sunt asta pentru ca nu il respecta nu il iubesc si nu il asculta pe Dumnezeu.In al doile-a rand nu exista fantome, exista draci, acesti draci nu iti pot face nimic si vor doar sa te sperie, daca il ai pe
Dumnezeu cu tine poti sa stai printre 2 miliarde de draci ca nu iti pot face nimic.In al treile-a rand daca ti s-au intamplat fenome supranaturale te sfatuiesc sa stai de vorba cu un preot sau pur si simplu sa le ignori. Sper ca acum ai inteles cum sta faza cu fantomele.
Sa inteleg ca nu crezi in Dumnezeu nu? imi pare rau pentru tine
Nu prea, pentru ca cine e ateu nu crede in existenta sufletului.
Nici eu nu am nevoie de oameni fara vointa ca tine as ca suntem multumiti amandoi
Ateu inseamna fara vointa pentru tine? E fix opusul.
Eu ii sunt aproape lui Dumnezeu...tot timpul ma rog la el, ma duc la biserica, doar ca faza asta cu perna m-a speriat.
V-am intrebat daca aveti intamplari ''paranormale'', nu v-am cerut sa ma judecati, PlM!
Atunci nu ai de ce sa te sperii un om cu Dumnezeu langa el poate sa stea printre 2000 de draci sau fantome cum le ziceti voi fara sa pateasca ceva.Si mie mi s-au intamplat multe o data stateam singur in camera si in spatele meu am o medalie agatata si ea se misca mereu in stanga si in drepapta dar nu am bagat-o in seama si pana la urma a incetat de la sine si seara inainte sa ma culc si cand ma trezesc imi pocneste ceva in dulap dar la fel imi zic ca e doar imaginatia mea.
unknown12345 întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: