| Anonimulcredincios a întrebat:

Heyy, Ateilor! Ia să vedem ce mai ziceți: dacă Dumnezeu nu există, cum a apărut viața? Adică cum a trecut ceva din neființă în ființă fără să aibă vreun ajutor din altă parte? Am căutat pe net și, în afară de teorii religioase, cică comunității "științifice" îi este neclar cum și când a apărut viața. Ce ziceți, Ateilor?

37 răspunsuri:
| h379m3973423 a răspuns (pentru rapandula):

Ce viitor? laughing Tot mă iei cu viitorul.
Ce credeți voi că s-au contopit elementele chimice și au dat material biologic e în trecut nu în viitor. Și de atunci nu s-a mai întâmplat că de fapt nu s-a întâmplat niciodată. Este imposibil ca dintr-o conglomerație de elemente chimice să iasă un organism. E ca și cum ai zice că pe soare e gheață. E pur și simplu imposibil. Trebuie în primul rând material genetic.

Zici ceva de Titan. Îmi pare rău că vei fi dezamăgit când se va putea analiza material de acolo. Tot la fel se zicea și de Lună și de Marte.

| Gabriela19loredana77 a răspuns (pentru halogen001):

Bine spus laughing?
Așa de mult ne iubește "dumnezeu"

| LastBlackNight a răspuns:

De ce trebuie neaparat ca un zeu sa fie responsabil pentru viata? Sunteti extremisti rau...

| RAY a răspuns:

Iahve nu spune in geneza ca a facut viata,iahve spune ca el doar a ordonat lucrurile pe pamant,adam si eva au fost creati din pamant, nu stim daca nu erau si alti, cain pleaca in lume si gaseste alte triburi, desi erau oamanei, cititia biblia

| RAY a răspuns:

Daca viata a fost creata de alti zei. Dumnezeu judeca in mijlocul altor zei.

| rapandula a răspuns (pentru RAY):

Si zeii acestia, trebuiau neaparat sa fie divini din alta lume fara corp cu o minte atotstiutoare și o putere infinita care fac orice cu puterea mintii sau mai degraba au fost niste extraterestrii care au coborat pe Pamant din ceruri si care i-au ajutat pe oamenii antici sa ridice acele structuri megalitice uriase si aproape imposibil de reprodus acum, scrieri atat de avansate si aparate astrologice atat de complexe iar oamenii aceia habar nu au ce erau iar pentru ca iau vazut coborând cu o atata forta si o asa intelepciune i-au considerat zei, creatorii lor din interpretare gresita iar de acolo s-au nascut religii?

| Meme10Memu a răspuns (pentru LastBlackNight):

Extremisti sunt cei care nu cred in Dumnezeu pentru ca nu sunt rezonabili, fac exces de bautura, sunt lacomi, sunt mandrii adica au o parere prea buna despre ei insisi.