Am fost o singura data la spovedanie si nici nu mai stiu ce am zis si ce a zis preotul
Dar daca ma intrebi ti-as zice fireste ca nu uit, dar nu pentru ca as fi vreun dusmanos ci pentru ca n-am alzheimer
Este adevarat faptul ca " a ierta pe cineva dar a nu-l uita " este o iertare pe jumatate! Insa eu cred cam chiar si aceasta faza initiala de iertare, este un pas spre o iertare deplina. Dumnezeu, ne ajuta sa iertam din inima daca vrem. La Spovedanie, primi din partea lui Hristos, prin intermediul preotuluim iertarea de pacate precum si puterea de a ii ierta si pe semenii nostri!
Eu sunt ultima persoana careia vrei sa ii gresesti (si nu ma refer la chestiile marunte). Pot sa te las in strada dupa ce ai fost lovit de masina, sa ma uit la tine cum te zbati fara sa-mi pese si fara sa misc un deget pentru a te ajuta. Sunt genul de persoana care atunci cand vrei sa te sinucizi, vine cu un scaun, o punga de popcorn si striga "arunca-te ba".
Da stiu, vai ce rau sunt.
"Am o pilda frumoasa"... nu-mi pasa.
"spovedanie"... n-am mai fost de prin clasa a 4-a (adica acum mult timp).
""spovedanie"... n-am mai fost de prin clasa a 4-a (adica acum mult timp)."
De vreo 2 ani...
De iertat e simplu, e usor(uneori recunosc pare greu) insa de uitat nu, nu este fizic posibil.
Robby, nu ma refer la nimicuri, (daca eu te jignesc pe tine azi, normal ca vei uita), ma refer la actiuni, chestiuni care te marcheaza cat de cat, sau mai bine zis care te afecteaza cat de putin psihic si emotional. De iertat in cazuri din acestea este usor, fiindca nu te vei macina launtric pana vei muri, insa de uitat nu vei uita. Intelegi?
TangerineP întreabă: