| EmaS a întrebat:

Http://adevarul.ro/......index.html
Daca ar fi sa mori, tu unde iti vei petrece vesnicia?

Răspuns Câştigător
| sanboss a răspuns:

IOAN 11 cu v 25 spune asa.

ISUS este invierea si viata, cine crede in El chiar daca va muri va trai.

Domnul Isus ne mai spune, ma duc sa va pregatesc un loc, ca acolo unde sunt eu sa fiti si voi.

In apocalipsa spune ca Dumnezeu ne asteapta astfel...

Veniti de intrati in bucuria stapanului
sau
Plecati de la mine ca niciodata nu vam cunoscut.

Daca as fi sa mor acum, cred din toata inima ca Cel care a inviat din morti ma va invia si pe mine. ( cum spuneam si in versetele anterioare /)

Dar bineinteles ca depinde si de cum traiesc pe pamantul acesta DEPINDE DEPINDE... viata mea cui o daruiesc, cui slujesc,
Inchei si iti spun un singur lucru pe care vreau sa il ti minte toata viata ta!

OMUL CARE ESTE MANTUIT, DA DOVADA DE MANTUIREA SA, PRIN VIATA PE CARE O TRAIESTE.

18 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

In spatiul infinit al Universului in comunitatea iubirii si a luminii infinite.

| EmaS explică (pentru gemeni6226):

Unde scrie asta?

| VelaJohnny a răspuns:

Eclesiastul 9:5 „Fiindcă cei vii sunt conştienţi că vor muri, dar cei morţi nu sunt conştienţi de nimic şi nu mai au nicio răsplată (satisfactie, placere), căci până şi amintirea li se uită."
9:10 „Tot ce găseşte mâna ta să facă fă cu toată puterea ta, căci în Şeol, locul unde te duci, nu este nici lucrare, nici plan, nici cunoştinţă, nici înţelepciune." Eu ca si crestin o sa astept in acel „somn" invierea pe pamant, aici e locul nostru happy
Psalmul 115:16 „Cerurile sunt cerurile lui Dumnezeu, dar pământul l-a dat fiilor oamenilor."
Isaia 65:21 „Vor construi case şi le vor locui, vor sădi vii şi le vor mânca rodul. 22 Nu le vor construi ca altcineva să le locuiască, nu vor sădi ca altcineva să mănânce. Căci zilele poporului meu vor fi ca zilele copacului şi aleşii mei se vor folosi din plin de lucrarea mâinilor lor. 23 Nu se vor osteni în zadar, nici nu vor aduce pe lume copii pentru necaz, căci ei sunt descendenţa alcătuită din cei binecuvântaţi de Dumnezeu şi urmaşii lor vor fi cu ei."
Osea 13:14 „Îi voi elibera din mâna Şeolului, îi voi scăpa din moarte. Unde îţi sunt ghimpii, Moarte? Unde îţi este puterea de distrugere, Şeolule? Îndurarea va fi ascunsă ochilor mei."
big grin happy

| suffarstar a răspuns (pentru EmaS):

In Vedele, sau ai impresia ca exista doar Biblia?

| suffarstar a răspuns:

Dar tu unde?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In Valhalla.

| Mădă0611 a răspuns:

P'aciulea prin jur, atomii care ma compun o sa misune, si o sa tot misune, chiar daca o perioada o sa fie prinsi in diferite substante aflate in diferite forme.

| Mădă0611 a răspuns (pentru VelaJohnny):

Si cat ar dura invierea aia? Intreb pentru ca vii cu versete din vt, dar te numesti crestin, si vorbesti despre somn, inviere si trait pe Pamant, asta e una din credintele martorilor lui Iehova, care cica "e organizație religioasă creștină non-trinitariană" (wiki). E cam amuzanta treaba, ca Iisus vorbeste despre viata vesnica pe care o aduce credinta in moartea si invierea lui, iar martorii se numesc crestini, dar nu cred ca el e dumnezeu si cam nimic din ce spune. confused

| TrăieşteClipa a răspuns:

Avand in vedere ca Biblia este doar o minciuna colosala nu mai conteaza unde alegi sa-ti petreci"vesnicia".

| VelaJohnny a răspuns (pentru Mădă0611):

Esti informata gresit happy https://ro.wikipedia.org/wiki/YHWH
Legat de pamant, am dat atatea informatii pana acum legat de faptul ca locuinta oamenilor este pamantul. Legat de moarte, Isus a comparat moartea lui Lazar cu un somn, pentru ca era inconstient, potrivit cu versetul de mai sus.
Psalmul 37:11 „Dar cei smeriţi vor stăpâni pământul
şi îşi vor găsi desfătarea în belşug de pace." In caz ca folosesti Cornilescu apare cuvantul „tara" in loc de „pamantul", dar asta e singurul verset din acel psalm unde este trimiterea la Matei 5:5 unde scrie „Fericiţi sunt cei blânzi, căci ei vor moşteni pământul!"
Psalmul 37:27 „Îndepărtează-te de rău, fă binele
şi locuieşte pe pământ pe timp indefinit"
Deci ceea ce cred are o baza biblica happy Cand va fi invierea aceea? In nici un caz in prezent, doar atunci cand se va implini ceea pentru care majoritatea crestinilor se roaga „Faca-se vointa ta, precum in cer asa si pe pamant".

| William a răspuns:

In rai, dar tu?

| J0B0MAT a răspuns:

Eu vreau acolo unde sunt/vor fi si cei pe care ii iubesc.

| danay72 a răspuns:

Conform Bibliei, pe pamant, dupa ce va fi instaurat paradisul pamantesc, dupa sfarsitul sistemului rau.Psalmi37:9-11,29.Cei morti vor fi inviati in. Ioan5:28,29.Isaia65:20-25

| fllu07 a răspuns:

Nu exista viata dupa moarte.
si tu stii bine asta.

dar nu mi-ai raspuns la intrebarea referitoare la fiara din focul vesnic. cine ii? cum arata?

| EmaS explică (pentru fllu07):

Tu nu crezi ceea ce spune Cuvantul lui Dumnezeu? Inseamna ca esti necredincios!

| fllu07 a răspuns (pentru EmaS):

Nu, nu pune problema asa.
Isus Cristos, in Matei 22:35-37 spune:
"El i-a zis: „«Să-l iubeşti pe Iehova, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi CU TOATA MINTEA». "
eu inteleg ca mintea implica gandire logica, ratiune, sa intelegi de ce trebuie un lucru, sau de ce nu trebuie.
sau tu crezi ca Dumnezeu vrea inchinatori teleghidati? asa mai bine crea in loc de adam si eva, niste roboti, pe care, ulterior ii programa si gata socoteala.
Iar cand vine vorba despre Biblie, porunci, doctrine, invatauri etc, eu meditez pe marginea lor, caut si alte referinte sa vad, sa compar. Sa inteleg vointa lui Dumnezeu.
asadar, explica-mi te rog, cine este fiara respectiva aruncata in focul vesnic, cum arata, unde este, si explica-mi te rog, unde a fost Isus cat timp a fost mort, (conform cu ceea ce spui tu, ca dupa moarte exista viata, Isus de fapt traia, unde a fost 3 zile? iar daca e asa, Inseamna ca jertfa lui Isus nu are nici o valoare, pentru ca Dumnezeu l-a trimis sa MOARA pentru noi, nu sa traiasca, altfel daca nu ar fi murit, cum ne-a sters pacatele?
dar sa le luam pe rand, explica-mi cine ii fiara aia. ma fascineaza apocalipsa.

| miriam18 a răspuns:

E foarte greu sa fii un crestin adevarat pentru ca trebuie sa te abtii de la orice rau. Dar cand stii ca iti vei sfarsi alergarea pe pamant si realizezi ca tu ti-ai dat toata silinta sa fii un om.bun.sa faci totul.pentru El si cand vei sta in fata scaunulii de domnie si vei constata ca nu ai facut destul in viata de pe pamant pentru El. Atunci vei plane amarnic. Sunt multi penticostali care spun ca ei sunt cei mai buni dar sunt cei mai mincinosi si rai oameni. Eu sunt penticostala si nu imi apar religia pentru ca am vazut cat de rai sunt oamenii din.biserica mea. Eu cunosc un asa zis pocait ce are copii din alta relatie si saraca nevasta a plabs toata viata ei. Nu conteaza religia in care esti cel mai mult conteaza sa ai demnitate ca om sa ai frica de dumnezeu. Pt ca noi cand am.venit pe pamant nu am avut o religie anume. Parintii au decis pentru noi. Poti sa fii tu penticostal stii ce rwpede vei. ajunge in ghena unu doi. Si tot asa poti fii catolic ortodocs sk sa mergi in rai. Pe dumnezeu nu il intereseaza religia. El vrea inima ta

| SM_9305 a răspuns:

In Iad