anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

http://i.imgur.com/xLDVD.jpg
Pare logic, nu? Cum vi se pare?

22 răspunsuri:
| Ionait a răspuns:

La prima propozitie e posibil sa fie vorba de partenogeneza. Ar fi prima partenogeneza umana si singura pana in zilele noastre, dar e singura explicatie.

La a patra propozitie stiam ca un heruvim a devenit invidios pe serafimi si astfel a devenit Lucifer, Satana, Cel-ar-carui-nume-nu-trebuie-rostit.

Răspuns utilizator avertizat
| Raniia a răspuns:

Animat prin multe ispite din jurul tau, cauti vreo satisfactie pacatoasa, pentru ca in cele din urma sa descoperi ca esti mai nefericit ca niciodata.Sti cine te poate salva? Numai Mantuitorul Isus Hristos!

| LoveToHate a răspuns:

Totul este limpede si logic.laughing
Nu ai observat ca e mult mai usor sa crezi in Dumnezeu decat sa-i dovedesti neexistenta?
Am fost injurata de n ori pentu am incercat sa expic neexistenta lui Dumnezeu.Asta e, uneori si indiferenta e buna.

| MMihai a răspuns:

Este logic că creștinismul, este de fapt, cel puțin parțial, cam oarecum ilogic.
Nu pot să fiu de acord, cu prostiile scrise acolo, cu alb pe fond negru.

| Polaris a răspuns:

Deci tu ești aliceinchains, Alexandro?
Ciudat, abia acum aflu. laughing

| Woodenpints91 a răspuns:

Piei în iad necredincioaso! Şi nu, nu în iadu ăla la clocotit în cazanul cu smoală, că acolo nu te-ar deranja. Într-un iad plin de piste pentru alergat şi draci care te pocnesc cu biciul de la spate! Acolo-i iadu adevărat laughing

| Anonymus314 a răspuns:

Copilul era Iisus in primul rand, Diavolul isi poate schimba forma, Dumnezeu are trei persoane, Tatal, Fiul si Duhul Sfant, eu zic sa nu vorbesti despre ceea ce te depaseste.

| aliceinchains a răspuns (pentru MMihai):

Prostii? Ahahahah. laughing
Tot ce e scris mai sus se regaseste si-n Biblie, doar ca sub alta forma, una care face sa nu para totul absolut ilogic. Dar asta nu inseamna ca nu e de fapt acelasi lucru, e ca un fel de ambalaj.
Acum, cu ce nu esti de acord? Ia de acolo o propozitie si demonstreaza ca nu e adevarat ce scrie.

| aliceinchains a răspuns (pentru Polaris):

laughing. Stiu, ti-ai dat seama dupa poza, ca doar ma ai si pe Facebook, dar eu credeam ca stii...

| Cristianne a răspuns:

Crede și nu cerceta, măi!laughing

| MMihai a răspuns:

Ce ai scris tu acolo, sunt fleacuri!
Nu se poate accepta păcatul adamic, mai corect falsul păcat adamic.
Nu se poate accepta realitatea basmului cu potopul mondial.
Nu pot fi acceptate nebuniile / demențialismele din cartea Bibliei Exodul.
Când fundamentul este șubred se distruge tot „edificiul " respectiv.
Dacă primele cărți ale Bibliei, pot să fie declarate ca fiind inepții, nici nu mai ajungi la Noul Testament.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Piei demon al noptii!

| aliceinchains a răspuns (pentru Woodenpints91):

Doar dacă vii şi tubatting eyelashes.

| FucktheSystem a răspuns (pentru Woodenpints91):

Lasă iadul, am o melodie mișto pentru tine;;)
http://www.youtube.com/watch?v=5ytargjE7ak&feature=related

| Woodenpints91 a răspuns (pentru aliceinchains):

Vin şi eu, normal, asta e singura şansă ca să te vad alergând laughing

| Woodenpints91 a răspuns (pentru FucktheSystem):

Acum ţi-ai găsit să ai o melodie mişto, când mie nu-mi merge youtube-ul sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Woodenpints91):

E Otep-The lord is my weapon.
Una din primele metale ascultate de mine. Hihi. Nu pot sa nu ma bucur cand vad si altii care o asculta pe Otep si sa tac. Hihi.

| FucktheSystem a răspuns (pentru anonim_4396):

E imposibil să nu îți placă Otep, absolut imposibil.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FucktheSystem):

De fapt, exista zvonuri conform carora Otep si-ar fi batut joc de Ozzy Osbourne sau ceva de genul, am auzit pe un forum cum ca erau destul de multi ce o criticau de-asta. Si altii ziceau ca e increzuta. Si mie imi pare putin. Dar nu imi pasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FucktheSystem):

De melodia Sacrilege, de la aceeasi artista, ce parere ai? Sunt aproape aceleasi versuri de la The lord is my weapon, doar instrumentatia difera si cateva cuvinte.

| FucktheSystem a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu îmi vine melodia momentan în minte deși știu că e prima care am ascultat-o de la Otep și care m-a făcut să-mi placă trupa.
Aș mai putea să o ascult să îți zic o părere mai amănunțită și acum dar nu prea îmi vine să schimb melodia care o ascult momentan, dar poate mai târziu revin cu un comentariu mai precis.

Întrebări similare