10 răspunsuri:
| BlackSulphur a răspuns:

Am inteles ca biserica scrie cele mai tampite scenarii:
"Ne temem, ne temem!"
Sa mori tu? Ai vazut desenele animate de pe DisneyJr? Pana si alea au scenarii mai bune!

| Exilee explică (pentru BlackSulphur):

Imi cer scuze ca nu ti-a placut. Mi-ar fi placuta sa citesti tot ce se spunea despre dansa.

| Maxim96 a răspuns:

Mare e puterea lui Dumnezeu!
Intr-adevar sunt astfel de minuni cand demonul vorbeste din om, eu personal am vazut cum din o femeie a scos demonul la o manastire.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Da, cine le practica si le sustine, a facut, pact cu moartea. Cine crede in dumnezeul acestui rau sistem de lucruri, face ce vrea, dar cine are teama de Adevaratul Dumnezeu, cauta sa faca cu toata puterea voia lui. Cauta daca doresti in Biblia ta, in Deuteronomul 18:9--13.Deci invatatura:,, sa hotarasti in inima ta cui ii apartii, ce dumnezeu slujesti?

| Mădă0611 a răspuns:

laughing ca sunt basme. Culmea, dracii pot omori oameni, cica, dar oamenii, prin rugaciuni, adica ajutor divin, nu pot omori draci, ii trimit in pustiu.

| Maxim96 a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Hristos tot scxotea demonii din oameni, asa putere au si preotii prin rugaciuni de a scoate!

| Dandanache a răspuns:

Nu stiam ca se iau stenograme la biserica. O fi fost vreun preot grefier in tinerete.

| Miauti a răspuns (pentru BlackSulphur):

Ai fi serios e un scenariu pentru o comedie. S ar bate hollywood pe asa ceva.

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru Maxim96):

Daaa, de a scoate banii din buzunarele amaratilor, crezi ca ceata lui Satan, lupta impotriva lui? De fapt nu ala e tuios ce primeste, ci cel ce da, nu,,?

| Nolkyz a răspuns:

Mi s-a parut ca un scandal tipic romanesc cu Gheorghita de pe ulita.