| AvalohAlyn a întrebat:

Ți-e frica de moarte? De ce?

11 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Nu îmi este frică de moarte, mai degrabă unui ateu i-ar fi frica de moarte decât unui creștin.

| TristanTzara a răspuns:

Nu. Dacă e să se termine totul la moarte, asta e, sunt mulțumit de viața pe care am avut-o. Dacă e să fie ceva după, n-am cum să mă pregătesc, nu știu nimic despre asta, iar să mă tem de asta nu va rezulta în nimic.

Unii poate zic că ar trebui să ne pregătim, acționând moral, dar indiferent dacă e sau nu viață după moarte, eu am să acționez la fel de moral.

| Algo098 a răspuns:

Nu imi este frica, dar as prefera sa fie una usoara.

| Mădă0611 a răspuns:

Moartea e eliberare. ^_^ Sa traiesti intr-o lume religioasa (cele 3 religii avraamice sunt ciuma lumii) si sa fii constient de suferinta animalelor e chin.

Sunt atee.

| Mădă0611 a răspuns (pentru Celcestietot):

Da, se teme ateul de iadul in care cred doar aia nu prea inteligenti, spre deloc.

| Celcestietot a răspuns (pentru Mădă0611):

Nu cred în iadul vostru clasic, deci nu vad logica. Atee fanatică, nu mă mai băga în seamă dacă ai chef de cearta și ai grija de viață ta de făcut ciorbă pentru persoana căreia îi este foame.

"Cel ce stie tot" ce stie cineva care nu prea stie. :'(

Ți-am spus sa nu mă mai bagi în seama dacă vi cu jigniri ca la grădiniță, atee fanatică.

Unde e jignirea, mai lipsa de neuroni?

Cu o fanatica nu o duci la capat, hai pa.

| Gaceanu_Raysa_1999 a răspuns:

Imi e frica, atunci cand i sa fiu bătrâna si alte chestii o sa imi aduc aminte de trecut si o sa plang cel mai sigur si dupa mor ce se intampla dupa moarte? Poate va fi o imagine neagră fara sunet pentru totdeauna si asta e sfârșitul chiar imi e frica laughing

Întrebări similare