| Cocîrlăndosu a întrebat:

I love America! Cu siguranţă medicii şi cercetătorii aceea erau ortodocşi, căci astfel nu se explică! Ce părere aveţi?

http://www.antena3.ro/......08260.html

36 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Este strigator la cer! Fiecare om este o fiinta si nu este posibil sa fie tratati pe post de cobai. In loc sa ii ajuti sa le usurezi suferinta, sa le faci mai mult rau.

| EmaS a răspuns:

Am gasit raspunsul la intrebarea ta. Acei oameni nu erau crestini, ci oameni de stiinta!

| Cocîrlăndosu explică (pentru EmaS):

Ce-i aia "oameni de ştiinţă"?! O nouă religie?

| EmaS a răspuns (pentru Cocîrlăndosu):

Aha! Cercetatorii lui Raymusic si a ateilor. laughing

| Mădă0611 a răspuns (pentru EmaS):

Da, acum oamenii de stiiinta care fac rau, sunt neaparat atei, si cand spun ca cei teisti n-ar trebui sa fie numiti oameni de stiinta sariti toti.

Si nu inteleg ce e asa "strigator la cer". Daca nu aveau tratament pentru sifilis, tot aia era, asa au avut si nu l-au folosit pentru a afla mai multe despre bacterie. Da lumea in cei care au facut asta, dar tot ei au creat tratamentul, deci?

| EmaS a răspuns (pentru Mădă0611):

Tu ai citit ca au fost infectati si sotiile si copiii acestora? Daca doreau sa ii ajute, trebuia sa le administreze tratamentul corespunzator, nu sa ii foloseasca pe post de cobai.

| Mădă0611 a răspuns (pentru EmaS):

Au luat de la ei, sifilisul e cauzat de o bacterie, care, cica, mai nou e cam rezistenta la antibiotice, asa ca daca nu aveau tratament, era fix acelasi lucru, si daca se uitau altii la ei, nu mai erau cobai. Daca in prezent cineva are o boala tratabila, dar nu are bani s-o trateze si lumea se uita la acea persoana cum moare, e cobaiul celor care privesc? Asa stiri dau astia si asa le spun de fac din paduche elefant:-j, mai ales cu imaginea aia, ca pare ca le-a fost injectata boala, si unii asa cred: http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/sifilis_2349

| MMihai a răspuns:

Nu am auzit despre așa ceva, nu știu cât este de adevărată știrea, dar poate a fost așa, nu exclud nici asta.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

In America se fac in continuare fel de fel de experimente! Clar sunt strict secrete, nu se fac publice!
Astia-s "dasteptii" lumii!

| costis a răspuns:

Sigur. Atei n-aveau cum sa fie. Oare exista corcituri intre atei si ortodocsi? (Se poate imbarliga ADN ul?)

| Thunderstruck a răspuns:

Troll.

| RAY a răspuns:

Nu sunt dovezi care sa dovedeasca cele afirmate, sa-mi arate un om mort, ucis de acea boala provocata de acei savanti si cred, dar pana acolo e doar un mit, cum sa crezi in antena 3 marca voiculescu hotu care a contribuit la distrugerea tari romaneasti
nu spun ca nu s-a intamplat, ba dar pe puscariasi =criminali

| sitărescu a răspuns (pentru RAY):

Antena 3 se laudă peste tot că e afiliat CNN, deci nu cred că vorbesc aiurea.

| Cocîrlăndosu explică (pentru RAY):

Tot fan Băsescu ai rămas?! Iţi place ţigănia plină de penibil orchestrată de Base, PDL, Udrea & comp în ultimile zile? De fapt stai, am uitat, tu eşti din Timişoara, acolo e plin de Basişti!

Pe mine mă ia groaza când mă gândesc că aştia ne-au condus 10 ani de zile!

| RAY a răspuns (pentru Cocîrlăndosu):

Nu sunt fan nici un politican roman

| Mădă0611 a răspuns:

"au recrutat 399 de bărbaţi de culoare, care erau diagnosticaţi cu sifilis şi nu li s-a comunicat de ce anume erau bolnavi.", dorm eu sau erau e la trecut, mai la trecut decat au fost? Se intelege ca erau bolnavi doar ca nu li s-a administrat vreun tratament. Acel tratamentul cine l-a creat? Vreun zeu? Unde mai pui ca peste tot sunt oameni corupti, indiferent de credinte, si cum statul american plateste sau ameninta bine...
Nu imi dau seama in cine vrei sa lovesti, ceilalti crestini sau atei, dar daca in atei, de ce a permis dumnezeu tau ca acei oameni sa se imbolnaveasca?

| M25M a răspuns:

Nu stiu cat de veridica este stirea sau sursa stirii insa nu sunt foarte surprins (de fapt deloc) de faptul in sine avand in vedere istoria sumbra a afro americanilor din america de nord.

| HueyFreeman a răspuns:

Dam si noi de stiri mai recente? Adica nu d-astea vechi de 40 de ani.

| Cocîrlăndosu explică (pentru HueyFreeman):

Colegu, ştirea e recentă, evenimentele sunt vechi!

| HueyFreeman a răspuns (pentru Cocîrlăndosu):

Stirea o fi recenta, doar ca experimentul s-a terminat acum 40 de ani. Pe vremea aia negrii inca nu o duceau chiar asa de bine.

Buna! Poi daca nu ti-ai exprimat dorinta de evanghelizare...
Si, ai uitat sa imi dai numarul tau. Dar, te asteptam la peste.

Nu, mai întâi dă-mi-l tu pe-al tău!

Eu nu am telefon. laughing

Şmecheruţă te-a mai făcut mama ta!

Este pentru a doua oara cand folosesti apelativul acesta in directia mea. Alta mama nu mai face! laughing

Să-ţi traiască mama!

Multumesc, la fel! Dar eu, nu?!

| LegionarulRoman a răspuns:

Nu ma mira.Sigur erau "ortodcsi" care aveau practici neortodoxe.

| Cocîrlăndosu explică (pentru LegionarulRoman):

laughing Sau neoprotestanţi cu practici neneoprotestante!

Nu toti cei ce zic: Doamne, Doamne vor intra in Imparatia cerurilor. Ci cei ce fac voia lui Dumnezeu. Nu o confesiune sau o religie iti asigura mantuirea, ci o relatie personala si autentica cu Dumnezeu.

Bună! Nu m-a mai sunat dl. Gigi aseară! laughing

| C0nstantin a răspuns:

Nu ca as lua apararea ortodocsilor... dar in SUA numarul ortodocsilor este extrem de mic.

| sitărescu a răspuns:

Știi ce e culmea?

Niciodată nu ai să vezi infectat, vreun "savant", angajat la laboratorul din care s-a "scăpat" virusul.

Întrebarea e : atunci cum a "scăpat" virusul dacă, nici un lucrător care e expus direct, nu a fost contaminat?

| 7Dany a răspuns:

Ce te face sa crezi ca medicii si cercetatorii erau ortodocsi?

| Cocîrlăndosu explică (pentru 7Dany):

Păi nu are cum altfel pentru că neoprotestanţii care populează majoritar America sunt pâinea lui Dumnezeu, trăiesc viaţa numai după cuvântul Domnului, sunt plini de dragoste şi compasiune pentru orice fiinţă, cu alte cuvinte sunt fără de păcat şi nu ar fi în stare să facă rău niciodată nimănui!

De aceea am bănuiala, care deja tinde să se transforme într-o crudă certitudine, că medicii şi cercetătorii aia erau nişte ortodocşi (posibil sub acoperire).

| 7Dany a răspuns (pentru Cocîrlăndosu):

Nu simt nevoia sa acord un raspuns unei afirmatii de genu asta. Gandeste inainte sa vorbesti!