Pe mine m-au ridicat mascatii in noaptea aceea! Sa vezi ce magie mi-au dat! glumesc! Nu este Zebria niciun fel de magie! Ziua de 24 iunie este inchinata nasterii Sfantului Ioan Botezatorul! Magia de care amintesti sunt franturi din legendele care circula in popor, sunt o creatie populara si nu ceva legat de Biserica! Numai bine!
Nu mi s-a intamplat nimic ciudat, dar nici n-am asteptat sa se intample, uneori ceia la ce nu ne asteptam se intampla cand nu suntem 'atenti'.
Si despre noaptea de Craciun se zice ca este una magica, dar mie nu mi s-a intamplat niciodata nimic magic. Bineinteles ca atunci chiar credeam ca daca iti apar cadouri sub brad de nicaieri e magie. Dar stii cum e, in viata ne mai si maturizam.
E magica in sensul poate de sentimentul care ne inspira ne da un sentiment de "bunatate" e un sentiment de liniste si calm. "Magia" e mai adevarata cand e simtita.
Adica e doar o autosugestie. Fiecare zi e la fel, doar ca noi le-am facut pe unele mai speciale, si in imaginatia noastra ele au ceva special, ceva "magic".
Eu prefer aspiratorul, ca pot sa bag turbo!
Gusturile nu se discuta, eu sunt mai clasic. oricum cu asipiratorul nu poti vira strans, asa cum o fac eu cu matura
Haide-ti va rog raspunsuri serioase!
Sunteti copii! Sa vezi ce super e cu compresorul!
Buna nu nu mi s-a intamplat nimic se numeste magica pentru ca este o superstitie, nu se va intampla nimic stai linistita!