| brokxy a întrebat:

I s-a intamplat cuiva un lucru ciudat in noaptea de Sanziene? Am auzit ca e o noapte magica! Apare chiar si in calendarul ortodox! Deci e magica nu?

Răspuns Câştigător
| Făgăraş a răspuns:

Pe mine m-au ridicat mascatii in noaptea aceea! Sa vezi ce magie mi-au dat! glumesc! Nu este Zebria niciun fel de magie! Ziua de 24 iunie este inchinata nasterii Sfantului Ioan Botezatorul! Magia de care amintesti sunt franturi din legendele care circula in popor, sunt o creatie populara si nu ceva legat de Biserica! Numai bine!

14 răspunsuri:
| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu stiu ce fac altii, dar eu de sanziene imi iau matura si ma plimb

| BlackSulphur a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Eu prefer aspiratorul, ca pot sa bag turbo!

| sublime89 a răspuns:

Si despre noaptea de Craciun se zice ca este una magica, dar mie nu mi s-a intamplat niciodata nimic magic. Bineinteles ca atunci chiar credeam ca daca iti apar cadouri sub brad de nicaieri e magie. Dar stii cum e, in viata ne mai si maturizam.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru BlackSulphur):

Gusturile nu se discuta, eu sunt mai clasic. oricum cu asipiratorul nu poti vira strans, asa cum o fac eu cu matura

| brokxy explică (pentru PreaDulcePreaFin):

Haide-ti va rog raspunsuri serioase!

| cristi202 a răspuns (pentru BlackSulphur):

Sunteti copii! Sa vezi ce super e cu compresorul!happyhappy

| andri22 a răspuns:

Buna nu nu mi s-a intamplat nimic se numeste magica pentru ca este o superstitie, nu se va intampla nimic stai linistita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum serios! La o asemenea intrebare cum sa astepti raspunsuri serioase! Nu te mai lua dupa toate tampeniile!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sublime89):

E magica in sensul poate de sentimentul care ne inspira ne da un sentiment de "bunatate" e un sentiment de liniste si calm. "Magia" e mai adevarata cand e simtita.

| William a răspuns:

Toate zilele anului apar in calendar, deci toate sunt magice.

| zurick a răspuns:

Nu mi s-a intamplat nimic ciudat, dar nici n-am asteptat sa se intample, uneori ceia la ce nu ne asteptam se intampla cand nu suntem 'atenti'.

| sublime89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica e doar o autosugestie. Fiecare zi e la fel, doar ca noi le-am facut pe unele mai speciale, si in imaginatia noastra ele au ceva special, ceva "magic".

| danay72 a răspuns:

Magia nu are legatura cu Dumnezeu.Deuteronom18:10-12

Întrebări similare