20 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Doamne fereste. Poate ca omul este bolnav psihic sau poate influente satanice.

| Esperança a răspuns:

şi ce vrei să spui prin asta?
Sunt fel şi fel de oameni şi la fel cum se făceau crime până acum folosindu-se de numele lui Dumnezeu aşa şi acum mulţi oameni au probleme psihice şi atunci spun că au făcut lucrul respectiv în Numele lui Dumnezeu.
Unui om cu o boală psihică, i se întunecă mintea în momentul respectiv şi nu mai judecă.
Dă-i la ştiri pe ProTv la ora 5 să vezi acolo crime şi violuri făcute tot de oameni "creştini". Crezi că o boală psihică se datorează faptului că ai credinţă în Dumnezeu?

Răspuns utilizator avertizat
| danay72 a răspuns:

Un o bolnav psihic, si-l mai baga si pe Dumnezeu, care nu suporta sa vada asa ceva si care nu a cerut sa-si omoare copii, la nimeni.Ieremia32:35

| Angel0 a răspuns:

Idioti gasesti pe toate drumurile, nu este nevoie sa cauti peste ocean.

| Esperança a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Nu ai zis nimic din care să trag concluzii, ai lăsat totul la libera atitudine a fiecăruia.
Aşa este în viaţa aceasta, cel puţin în România sunt cazuri şi cazuri.
Sunt oameni care au probleme psihice şi dacă spui cuiva că a făcut un lucru ce denotă că starea lui psihică nu e tocmai Ok o să spună că nu are ce să-i facă până nu se dovedeşte.
Deci, practic trebuie să aştepţi ca respectivul să omoare pe cineva şi atunci sigur se va dovedi că are o problemă la cap.

Pentru că ai postat la religie şi în plus au mai fost şi alţii înaintea ta care au postat tot felul de situaţii asemănătoare şi strigau în gura mare că de aia a făcut lucrul respectiv, că e creştin şi atunci eu ce era să cred?
Da păi nu ştii că mai nou infracţiunile se cercetează în libertate?

Tocmai ce spuneam, uite ce răspuns dă raymusic după el oamenii sunt nebuni din cauza religiei şi din cauza aceasta fac crime, iar ateii sunt cei mai buni şi iubitori oameni de pe planetă!
Câtă ignoranţă!

| EvangelineDS a răspuns:

Chiar nu vad ce te mai mira...

Să mă iei de mâna şi să mă arunci undeva sau cum laughing
P.S nu sunt supărată deloc, ţi-am explicat doar de ce am reacţionat aşa. Sper că acum ai înţeles!

Ei hai, nu întinde coarda!

Repede schimbi subiectul! Da îmi place să sar coarda dar nu am mai sărit de mult, deşi mi-e dor!