Motivul este clar: DACA Isus e in masura sa promita asa ceva, rezulta ca oamenii astia nu cred in el. Astea sunt semnele ce ii vor insoti PE CEI CE VOR CREDE, dar cum ei nu cred, nu ii insotesc. Ei ar vrea sa creada in Isus, cauta sa se sugestioneze ca cred, ca sa scape de frica de moarte, DAR nu reusesc sa creada cu adevarat.
Sunt oameni care pot face aceste lucruri, iar credința in Dumnezeu înseamnă să asculti in tocmai de cuvântul Lui.
Dacă cineva nu e credincios 100% nu poate face acele lucruri.
Credincios nu înseamnă doar sa crezi ca există,ci sa faci in totalitate ceea ce spune Dumnezeu.
Si fiecare om credincios,care primeste un dar starea materiala pământească, primeste un dar diferit.
Acele daruri vin dacă sunt necesare si numai dacă sunt necesare.
Iar noi credinciosii ne rugăm, pentru un aspect din viata si vedem cum Domnul asculta rugăciunile.
Toti credinciosii de azi, adică majoritatea au păcate, cu sau fără voia lor.
De asta darurile Duhului Sfânt nu se fac apărute in mare consistentă.
Evangelia lui Marcu se încheie cu cap.16 versetul 8. Ce ai citat tu a fost adăugat mai târziu și nu face parte di Biblie.
Alegeti ma odata.Ori Iisus, ori zeul evreu. Evident ca si Iisus era evreu.Nu avea nici o treaba cu secta crestina.
Daca reusesti sa arati legatura dinre raspunsul meu si comentariul tau, esti cel mai tare.
DACA ar fi cum spui tu, s-ar specifica clar, ca pasajul e valabil doar pentru cei fara pacat, adica pentru nimeni. Numai ca vezi, acolo scrie clar, ''cei ce vor crede''. Definitia asta, ca nu esti credincios daca nu asculti intocmai, ai scos-o acum din burta; credinta inseamna ceea ce CREDE omul, ce convingere are. Crestinii sunt cei ce cred in Hristos, da? Deci, toti ar trebui sa fiti insotiti de aceste semne. Insa cum voi, de fapt, nu credeti, nici semnele nu va insotesc.
Citeste noul testament pe întregime.
Apoi vino si vorbește.
Dumnezeu da un dar ca acesta unui om doar dacă este necesar.
Minuni se fac si in ziua de azi,Dumnezeu da puteri oamenilor in cazurile in care soluțiile omenești nu ar avea nici un folos,rezultat.
Nu poti doar sa crezi că există Dumnezeu,si sa nu asculti invataturile Lui, asteptand puterea de a face minuni.
Dumnezeu a spus că, credința fără fapte e moartă in ea însăși.
Iar Biblia nu se rezumă doar la un singur verset.
Dumnezeu niciodată nu a spus sa citim scripturile ci a spus mereu Cercetați Scripturile.
Biblia nu trebuie citită ca o simplă carte.
Bineînțeles că un om care nu vrea să creadă, nu crede in fel si chip.
Dar Biblia are răspunsuri pentru extrem de multe întrebări.
Dar pentru întrebările legate de mântuire, are răspunsurile in totalitate.
Asta crezi ca e problema, ca nu am citit NT? Am citit de multe ori Biblia in intregime. Da, credinta fara fapte este moarta, dar nu uita ca faptele arata credinta, ''iti voi arata credinta din faptele mele'', spune Pavel; odata ce nu poti face ce scrie acolo, nu crezi, degeaba incerci tu sa te sugestionezi. Nu poti vindeca bolnavi pentru ca nu este nevoie? Tu te auzi ce spui?
Pai dacă omul se poate trata medical ...pentru ce sa fie darul vindecării?
Domnul Iisus a vindecat oamenii de Febră?
De sinuzită?
Sau de bolile grave in fata cărora oamenii nu aveau nici o putința?
Dacă nu e voia Domnului ca un om sa se vindece aceasta nu se vindecă.
Depinde si de persoana bolnavă.
Dacă bolnavul nu vrea sa creadă nu se vindecă.
Si Domnul Iisus nu spune ca fiecare om in parte va avea aceste daruri.
Fiecare om poate primi ceva diferit.
Si dacă spui ca ai citit Noul Testament înseamnă ca nu aveai mintea deschisă dacă nu ai inteles nimic.
Eu observ ca tu nu ai inteles nimic, ''argumentul'' tau este exact contrariul a ceea ce spune apostolul Pavel, ''fiti gata intodeauna sa dati socoteala de nadejdea care este in voi, cu blandete si cu teama''. Daca nici tu nu crezi, de unde sa ai argumente. Oamenii vad ca mor timpuriu, de cancer nicidecum de sinuzita si gripa. Dumnezeu vrea ca omul sa se vindece intodeauna, de asta se zice ''rugaciunea facuta cu credinta va vindeca pe cel bolnav'', pentru ca nu exista alta conditie. M-am lamurit, esti un ateu care cauta sa se sugestioneze sa creada, pentru ca ii e frica de moarte.
Eu nu intelg de ce tu interpretezi ceea ce am spus eu.
E adevărat că oamenii trebuie să se roage cu credință, asta am vrut să iti arăt mai sus.
Există oameni care nu cred 100% atunci când se rog si asta îi face să nu primească ajutor in urma rugăciunilor.
Am vrut să spun ca Domnul Iisus a vindecat ceea ce nu putea fi vindecat atunci.
Dacă tu ai un râu in gradina din spate, nu te poti ruga Domnului sa iti dea apă când tu ai posibilitatea de a lua apă din grădină.
Eu cred in Dumnezeu fiindcă ne-a arătat cât de mult ne iubește.
Dumnezeu ne-a creeat mai puternici decât Diavolul.
Adevărata putere a unui om vine după moartea acestuia.
Fiecare va fi raspltit diferit in rai.
Ar trebui să stii, deci fiecare va fi răsplătit după credinta si faptele lui.
Iar oameni vindecati există dar nu sunt mulți.
Au fost cazuri in care medicii nu au putut da un răspuns al vindecării oamenilor de cancer.
Au fost oameni cu cancer care au fost doar la control, si când sa-u prezentat iar la medic nu mai aveau nimic.
Fără a urma un tratament.
Atunci medicii au spus ca doar Dumnezeu i-a vindecat.
Depinde si de bolnav si de cel ce vindecă.
Dacă un bolnav nu crede când vine cineva sa îl vindece sunt slabe sanse de a fi vindecat.
Dacă bolnavul crede dar cel ce se roagă pentru vindecarea lui nu crede, iar va fi rău.
Ai MAJNIPULAT textul Biblic nearatand CAND si CUI i-a spus Domnul Isus Hristos aceste lucruri, sa citim TOT TEXTUL din CONTEXT, asa cum se citeste Biblia, NU pe bucatelele alese de voi.
MARCU 16
14. În sfârsit, S-a arãtat celor unsprezece, când sedeau la masã, si i-a mustrat pentru necredinta si împietrirea inimii lor, pentru cã nu crezuserã pe cei ce-L vãzuserã înviat.
15. Apoi le-a zis: "Duceti-vã în toatã lumea, si propovãduiti Evanghelia la orice fãpturã.
16. Cine va crede si se va boteza, va fi mântuit, dar cine nu va crede, va fi osândit.
17. Iatã semnele care vor însoti pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci, vor vorbi în limbi noi,
18. vor lua în mânã serpi; dacã vor bea ceva de moarte, nu-i va vãtãma; îsi vor pune mâinile peste bolnavi, si bolnavii se vor însãnãtosa."
19. Domnul Isus, dupã ce a vorbit cu ei, S-a înãltat la cer, si a sezut la dreapta lui Dumnezeu.
20. Iar ei au plecat si au propovãduit pretutindeni. Domnul lucra împreunã cu ei, si întãrea Cuvântul prin semnele, care-l însoteau. Amin.
DIN textul Biblic vedem ca aceste calitati au fost DATE doar UCENICILOR si acelora care au fost in contact direct cu Domnul Hristos si nu TUTUROR.
Pentru informarea ta, vor apare IN foarte CURANDA vreme oameni cu aceste calitati, cand si cum nu am sa-ti spun deoarece Dumnezeu fata de cei ca tine ne sfatuieste sa:
Matei 7, 6. Sã nu dati câinilor lucrurile sfinte, si sã nu aruncati mãrgãritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva sã vã calce în picioare, si sã se întoarcã si sã vã rupã.
Pentru ca crestinismul este o falscitate a iudaismului, iudaismul este singura religie a lui iahve iar azi iahve numai ajuta pe nimeni ca nimeni numai respecta legea lui
Salutare! Poți te rog sa îmi spui de unde ai aceasta informație?
CREDINȚĂ + FAPTE
Prin ascultare și împlinirea poruncilor îl vom cunoaște pe Dumnezeu iar cei ce-l cunosc pe Domnul primesc toate aceste daruri minunate. Este chemarea pe care Dumnezeu o face tuturor celor ce se dispun. Primeramente, Dumnezeu ia captivă captivitatea (păcatul și idolatria) apoi le oferă daruri oamenilor prin intermediul cărora DUMNEZEU SE DESCOPERĂ prin semne și miracole. Darurile spirituale în mijlocul vieții noastre ne apropie de Dumnezeu și ne perfecționează, este evidența că Domnul se află CU NOI ȘI IN NOI. Demonstrație de fapte ca ceilalți să observe care este adevărata lucrare a lui Dumnezeu, prin sfinții și aleșii Domnului - cel ce este al lui Cristos este pus deoparte (sfânt) pentru Lucrarea lui Dumnezeu.
PS: Cel ce spune că nu există această manifestare și nu crede aceste lucruri se înșeală singur... Dumnezeu este același din veac în veac, El nu se schimbă! Motivul neîncrederii omului este faptul că nu a primit aceste daruri și manifestarea lui Dumnezeu în viața lui (atâta timp cât trăiește într-un păcat constant). Dumnezeu este sfânt și El nu poate locui într-o inimă păcătoasă.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: