| MrEvil89 a întrebat:

Ieri-seara a venit o colega la mine si la un moment dat am inceput sa discutam despre intamplari cu duhuri rele vraji etc, la care ea imi spune:hai sa-ti arat ceva...a luat 4 furculite 4 benzi e hartie late cam de 1 cm dintr-o foaie A4 pe care le-a indoit apoi le-a pus in jurul fiecarei furculite,indote si le-a rulat.a pus furculitele in forma de cruce cu coltii spre interior si mi-a spus sa intreb in gand o pers decedata ceva,,, ce vreau eu iar daca la o intrebare imi va raspunde cu DA atunci una din hartii va fi doar rulata in jurul furculitei nu si indoita.fac odata niimic.mai incerc odata si cand desfasor a 2-a hartie vad ca nu mai era pusa in doua dupa furculita.acum stau si ma gandesc ce prostie

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

E bine ca gandesti asa.De fapt e bine sa eviti tot ce are legatura cu spiritismul.Deuteronom18:10-12

3 răspunsuri:
| MrEvil89 explică:

Am facut si cat de grava e?

| Mădă0611 a răspuns (pentru MrEvil89):

Iti poti edita intrebarea. Ai in stanga "intrebarile mele". Ai vazut ca le-a indoit pe toate? Sigur sigur? Cel mai sigur? laughing Oricum, trebuie sa existe o explicatie logica pentru ca dupa moarte nu mai exista nimic.

Răspuns utilizator avertizat