Eu ii sunt recunoscator! Am langa mine o satanita... uffff, chiar acum ma duc sa ii multumesc
Nu,din contra, daca el nu era mincinos si rau atunci noi am fi trait in armonie si pace.
Daca satana nu era asa cum il descrii tu, cum mai faceau Adam si Eva copii?
Nu puteai trai acolo!
Cand Adam a muscat din mar a realizat ca are putulica iar Eva pasarica.
Cum mai faceau ei copii?
Dar esti constient/a ca tu ai aparut pentru ca unul dintre cei 20 de milioane de spermatozoizi ai tatalui a a ajuns in unul din ovulele mamei tale? Esti constient/a ca, daca altul ar fi fost spermatozoidul care a intrat in contact cu ovulul, nu ai mai fi existat?
Bineinteles ca faceau. Dumnezeu le-a dat porunca: cresteti, inmultiti-va si umpleti pamantul.
Am mai pus intrebari din astea.Crede-ma,nu vei scoate nimic verosimil din asta.
Dar esti constient/a ca tu ai aparut pentru ca unul dintre cei 20 de milioane de spermatozoizi ai tatalui a a ajuns in unul din ovulele mamei tale? Esti constient/a ca, daca altul ar fi fost spermatozoidul care a intrat in contact cu ovulul, nu ai mai fi existat?
"Nu,din contra, daca el nu era mincinos si rau atunci noi am fi trait in armonie si pace.""
Dar daca noi am fi trait in rai, ii mai putea demonstra tu acum lui dumnezeu cat il iubesti?
Daca ar fi real,as fii recunoscator, pentru ca mi-a daruit cunoasterea Binelui si a Raului, ne-a invatat ce inseamna libertate!
Dar Bau-Bau nu exista, este ok sa crezi ca exista cand esti copil, dar cand esti mare si inca mai crezi este penibil si jenant.
Porunca: "cresteti şi vă înmulţiţi, umpleţi pământul şi îl stăpâniţi", fusese dată mai înainte de cădere!
Cum poate fi bunatatea absoluta plina de un asemea foc mistuitor?
Este plin de indurare si bunatate pentru cei care asculta de El si pedepseste pe cei care pacatuiesc.
Pedeapsa inseamna suferinta.
Suferinta inseamna rau.
Cum poate binele absolut sa fie rau?
Omul prin neascultare de Dumnezeu a pacatuit si plata pacatului este moartea. Dumnezeu este sfant si drept.El in sfintenia Lui trebuie sa pedepseasca pacatul.Plata pacatului este moartea.Sangele reprezinta viata.Inainte,in dragostea Lui accepta sangele animalelor ca substitut in locul pacatosului. Apoi, vazand ca omul pacatuia din ce in ce mai mult, a trimis pe Fiul Sau ca sa plateasca pretul pentru pacatele noastre.El a facut totul pentru noi, noi alegem.
HepHap întreabă:
waterproof întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă:
DeProfundis99 întreabă: