| Classiffied a întrebat:

Iisus a spus că a ucide este egal cu a spune fratelui tău prostule.Coi ce credeti? Este crima egală cu limbajul injurios?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

De-ar fi așa (noroc că nu e) site-ul ăsta ar fi plin de sânge

10 răspunsuri:
| Classiffied explică (pentru sierra1):

Corect.

| Mayhem666 a răspuns:

Asta ar insemna ca eu si cu sora-mea de luam in sabie unul pe altul aproape zilnic.

| Classiffied explică (pentru Mayhem666):

Imi pare rau.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Classiffied):

Nu ar trebui sa-ti para. Chiar daca ne certam, nu rezistam sa stam suparati unul pe celalalt mai mult de cateva ore. Suntem mult prea maturi ca sa ne comportam copilareste din cauza unei certe stupide, si ne iubim prea mult ca sa incepem sa ne uram.
Certurile sunt de obicei dintr-un motiv foarte banal, cum ar fi cine mananca ultimul X, orice ar fi acel X, e doar un exemplu. De obicei cumparam un numar egal de ceva si il impartim, si de obicei impartim si ultima bucata (daca acel ceva nu a fost un numar par), sau ii cerem acordul celuilalt sa o luam pe ultima, si de obicei cearta incepe atunci cand unul dintre noi ia fara sa ceara, iar celalalt se everveaza.

| Classiffied explică (pentru Mayhem666):

Bun.foarte bun. aveti grija de voi.

| CostinAlamariu a răspuns:

Conteaza mai putin ce zic niste oameni limitati si nestiutori decat ce zice Creatorul acestui univers

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin această afirmație Domnul Iisus punea în evidență desăvârșirea Noului Legământ, în contrast cu cel Vechi...și poate că trăgea și un semnal de alarmă în privința puterii cuvântului, care poate învia sau ucide. straight face

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E crima si pedeapsa.
De ce crezi ca unii țin ura veșnica pentru un cuvânt rău?
Dacă pentru tine nu inseamna crima asta nu inseamna ca toti suntem asa de operatori ca tine.
Sau vrei să iti aduc o listă întreagă cu oameni care s-au sinucis din cauza unui cuvânt rău?
Mai bine nu caci altfel schimbam foaia repede aici.

| Whateverrr a răspuns:

Dumnezeu se uita la inima, asta e ideea.