Lumea e oarba încă de la începuturi. Crezi ca dacă ar exista dovezi concludente ca Dumnezeu există, și ni s-ar arăta, ar schimba ceva? Oamenii ar trai in același mod, sau cel puțin cu aceeași dorința: sa aibă un trai mai bun, atâta timp cât in alta parte nu i se oferă ceva mai valoros.
Biblia nu spune sa facem mătănii, nici sa ne spovedim, și nici sa devenim practicanți și nici nu ne impune o limita dintre păcat și fapta buna. In schimb, BOR-ul e de o alta părere. Religia a devenit neimportanta odata cu manipularea ei constanta de la adevăr la... Rar mai întâlnești un preot slab, În rest toți grașii se îndeasă în SUV-uri și tot de abia încap în mașini.
Oricum, problema este la noi, gândim vaginal, dam sentințe din penis.
"Insa noi trebuie sa ne spovedim zilnic, sa face matanii, sa tinem post alea alea" - Arata-mi unde scrie in Biblie asta.
Pentru mantuire trebuie pocainta adevarata. Acel om s-a pocait cu adevarat si a crezut in Isus. Eu cred ca daca, ipotetic, acel om nu ar fi murit, viata lui ar fi fost schimbata si ar fi trait placut Domnului.
Unii nu se bucura cand vad oameni mantuiti, ci il judeca mai mult. Nu asa spune Biblia.
Decat cu fanatici si sectancti prefer sa nu ma ierte si sa ma bage in iad acolo am cu cine discuta decat sai cant o vesnicie
Nu este necesar să te spovedești și să ți post sau să faci mătanii. Dumnezeu te iartă dacă te rogi pentru iertarea unui păcat și dacă te pocăiești, nu mai repeți acel păcat.
E greu să nu repeți la câte păcate există, uneori o faci fără sa-ti dai seama
DeProfundis99 întreabă: