| AvalohAlyn a întrebat:

Il simtiti aproape pe Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| danay72 a răspuns:

Da,iar cu cat o persoana studiaza si aplica ceea ce invata din Biblie, cu atat se apropie mai mult de Dumnezeu. Iacov4:8

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu prea, isi vede de treburile personale. Poate ma asteapta langa el.

| Alphawolf a răspuns:

Esti cumva acelasi user cu Porumb Rodica? Dupa intrebarile voastre "extrem de incitante..." parca ati fi una si aceeasi persoana.

| DarkAndDreary a răspuns:

Nu.

| MskDesign a răspuns:

Daca e sa simt ceva aproape sunt acele doua domnisoare din imaginea profilului meu.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Eu il simt pe zeul creator incas, pe viraccocia

| AvalohAlyn explică (pentru Alphawolf):

Nu.Nu m-am facut femeie si nu am conturi multiple.Nici nu ai voie.Iar Porumb Rodica este sectanta din cate vad si eu sunt crestin ortodox.Te asigur ca nu sunt decat Alan.Si nici troll nu sunt. Oricum e cam trist cum vin oamenii si iau in ras o intrebare cat se poate de normala la categoria religie de altfel.Ma asteptam sa raspunda crestinii.Dar na.De acum nu mai pun astfel de intrebari ca m-am lecuit.happy

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Il simt pe dracu.

| Doub a răspuns:

Da,in fiecare zi.happy

| Mădălllinna a răspuns:

Nu intotdeauna...

| MariaNiculescu1 a răspuns:

Mereu.

| Alphawolf a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Esti liber sa pui orice intrebare vrei. Daca tu te multumesti cu raspunsuri putine si simple de genul, da sau nu, e ok, problema si dreptul tau, eu sunt nevoit sa ti-l respect.

Nu te lasa intimidat, ai o curiozitate, o nelamurire... ai nevoie de raspunsuri, pune intrebarea!

| livscomsha a răspuns:

Eu nu.

| Pricked a răspuns:

Da. Duminicile mă şi pipăie.