Nu.
Am niste vise ciudat de detaliate in care apar multe lucruri, dar nimic care sa aiba legatura cu religia.
Ai dori să îmi spui dacă arăta "ca în filme"? Sau i-ai văzut adevărata față?
Nu cred ca il viseaza nimeni si cei care sustin ca il viseaza nu-l viseaza pe El ci balarii.
Ai grijă cu visele!
CEL mai bine e sa întrebi un preot și sa CAUȚI DUHOVNIC SI SA L ASCULTI!
Fiţi treji, privegheaţi. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită,
9. Căruia staţi împotrivă, tari în credinţă, ştiind că aceleaşi suferinţe îndură şi fraţii voştri în lume.(I Petru 5, 8-9)
Cel rau poate lua chip de Înger de lumină și chiar al Domnului!
Nu este de mirare, deoarece însuşi satana se preface în înger al luminii.(2 Corinteni 11, 14)
Citeste Biblia ca sa intelegi mai multe despre copii, cu totii suntem copii lui Dumnezeu exact ca in filme si seriale.
Atunci cand un om moare inainte de judecata isi vede toata viata de la nastere pana la moarte in fata si pe urma merge unde ii este locul in rai s-au in iad.
In Biblie spune asa ca daca ai comis o crima (nu conteaza pe cine ai ucis) Dumnezeu iti intoarce raul pe care l-ai facut atunci cant intri la parnaie, deci cu alte cuvinte esti MORT.
Tu citeste Biblia si ai sa intelegi totul. Din ce am inteles de la tata pe vremuri adica in urma cu 30, 45 de ani copii aveau respect fata de astia mai batrani dar acum se pisa toti pe tine.
Stai numai sa vezi la batranete cum o sa fie, cand ai sa fi batran si neputincios nu vei avea nici o sansa pe langa jigniri si asa mai departe daca se iau de tine niste smecheri de 20, 23, 25 de ani cu pofta de bataie si talharie esti mort, nai nicio sansa.
Te mai apara cineva in ziua de azi? nu te mai apara nimeni. Mai poti avea incredere in cineva? nu mai poti avea incredere in nimeni.
Aici intervine harul Domnului, si tot ceea ce conteaza este EL, nu te mai intereseaza ce se intampla atat timp cat esti cu mintea si nadejdea la EL. Nu prea te pasioneaza Dumnezeu..nu?
Lumea s-a schimbat, oamenii l-au abandonat pe Dumnezeu iar noi am uitat sa fim oameni. Daca tu ai gresit cu ceva in societatea in care traim nu te iarta nimeni trebuie sa platesti iar daca nu ai cu ce te manaca puscaria.
Si daca e sa ai un copil in familie care a calacat stramb in viata si a facut o prostie la fel nu til iarta nimeni ajunge la parnaie unde o sa il faca praf baietii acolo exact ca in filme bataie plus botezul in fu+nd.
Inanite cu ani in urma lumea era altfel te mai ajuta dar acum nimic, acum oamenii se manaca intre ei si asta pentru ca l-au abandonat pe Dumnezeu.
In nici o tara din lumea asta copii nu sunt in siguranta e lumea de apoi e care pe care e JUNGLA curata.
Ai vazut pe net celula in care a murit Iuliu Maniu in inchisoarea Sighet ei bine daca in viata asta ai comis niste pacate grele si ai provocat nenorociri s-ar putea sa ai aceiasi soarta ca acei detinuti care au murit acolo https://ro.wikipedia.org/wiki/%C3%8Enchisoarea_Sighet
Mai respecta careva in ziua de azi cele 10 porunci nu le mai respecta nimeni. E exact cum spunea Sfantul Ardealului Arsenie Boca "Vor veni vremuri in care va veti intoarce cu totii cu fata catre carte iar atunci cand va veti da seama va fi deja mult prea tarziu" de ce? pentru ca sfarsitul deja a venit. O sa ajungem sa ne distrugem intre noi exact cum scrie in Sfanta Scriptura.
Sa zicem ca mergi cu sotia si copii la o plimbare prin oras si pe o straduta mica si linistita vine dupa o masina niste indivizi masivi cu intentia dea a talhari oamenii pe strada pentru bani si bunuri. Tu ce faci? te mai apra careva in ziua de azi? mai poti avea in credere in institutiile staului cum ar fi politia romana? mai exista cumva dreptate pe lumea asta? sunt corupti toti.
Iti spun eu ca societatea in care traim noi nu se mai poate numi societate de mult acum e JUNGLA curata. Copii in Romania sunt prosti o sa vina si mai rau pentru generatiile urmatoare.
La puscarie in momentul in care ai intrat esti pe cont propriu iar Dumnezeu isi ia mana de pe tine supravietuiesti s-au mori.
In mare parete ai dreptate in ceea ce imi descrii vad si eu lucrurile astea, dar, atunci cand ai nadejde si credinta in Dumnezeu si nu mai stai sa bagi raul in seama, si incepi sa vezi numai bine din oameni, nu iti mai pasa de rau, incepi sa nu il mai vezi, ci vezi mai mult doar cele bune, si asa cum nadajduiesti tu in Dumnezeu, si esti bun cu altii si ajuti pe altii, asa si Dumnezeu si altii te vor ajuta pe tine in momentele in care poate cineva pe strada vrea sa te bata, sau sa dea cu masina peste tine sau alte probleme care s-ar putea sa ti se intampla, EL te va scapa, dar trebuie sa ai incredere si credinta in EL si sa lasi toate in voia Lui, normal..si tu trebuie sa te pazesti dar sa nu iti fie frica. Si atunci cand ai incredere in Dumnezeu si iubesti si semenii, si esti bun si incerci sa nu gresesti, atunci nimeni rau nu ti se va intampla. Nu vei merge la puscarie, nu vei fi ucis, nu vei intra in birocratia asta, atat timp cat traiesti simplu si cu credinta. Iar daca ai ajuns la puscarie, sau ti s-a intamplat ceva rau, este doar din vina ta, plata pentru pacatele tale, si trebuie sa o rabzi. SI Dumnezeu nu isi ia mana de pe tine nici in puscarie nici in cele mai ascunse locuri sau erezii, ci tu Il parasesti pe EL, nu EL pe tine.
Eram copil și în vis eu eram în spatele unei săli destul de mari iar Iisus era în față. Ceea ce țin minte e că avea o față foarte luminoasă și emana iubire și bunătate, toți eram fascinați prezența Lui iubitoare. În spatele meu era o scară neagră pe care coborau o mulțime de oameni care nu se uitau la Iisus, neinteresați de prezența Lui, unii coborau râzând și toți erau negri, parcă dați cu funungine, inclusiv pe haine.A fost un șoc pentru mine că printre ei era și bunicul meu care era ateu pe vremea aceea și sarcastic cu orice avea legătură cu preoții sau cu credința în Dumnezeu.Lumina și bunătatea lui Iisus mi=au rămas în memorie pentru o viață întreagă. Acel vis a fost un imbold puternic pentru a mă ruga pentru bunicul meu din tot sufletul. A fost o mare bucurie pentru toată familia când la 89 de ani, bunicul meu a renunțat la ateism pentru credința în Mântuitorul Hristos.A mai trăit 4 aniș a citit zilnic Biblia și spunea că cel mai mult îl iubește pe Mântuitorul Hristos.
O prietenă de=a mea a stat lângă mama ei când a murit și care era credincioasă și a spus că ultimele ei cuvinte au fost /L=am văzut pe Iisus și era evreu! ( probabil era și ea mirată că nu semăna cu cel din filme ci cu un evreu)
Multumesc pentru comentariu ! O intrebare daca nu va suparati : de unde stiti ca acela era Iisus? Credeti sau stiti sigur, sunt curios
? Detaliile fetei lui Iisus se mai vedeau sau doar ii lumina chipul?
În vise din câte imi aduc aminte, cunosc persoanele, n=am avut nici o îndoială că era Iisus. Nu l=am văzut de aproape, eu eram în spatele sălii, dar altfel mi s-a părut un bărbat normal.