Dacă vrei să faci să sufere o persoană care este dependentă de 'net, ar fi câteva variante:
1. Te pui pe distribuit articole în care se descrie ceva destul de nasol și spui ceva de gen „asta o putea face și... (numele persoanei), e în natura lui/ei!" sau poți să postezi ce te enervează la acea persoană, pe o rețea de socializare. Scrii totul și doar cu un click, publici.
2. Dacă vei fi criticat/raportat și apoi eliminat de pe acea rețea socială, poți să-ți faci alte conturi. Dacă tot așa pățești, roagă-ți prietenii s-o facă. Oare va fi super? Sunt și eu curioasă
Dar dacă persoana nu e dependentă de internet? În acest caz faci într-un anume fel încât persoana să audă când faceți (tu și unii prieteni) glume pe seama lui/ei. Dacă încearcă să se bage-n „seamă", nu îl/o ascultați și continuați! Dar ai grijă să nu vină poliția!
Duşmănia este ura care aşteaptă prilej de răzbunare.
definiţie clasică de Cicero
Romani 12,19. Prea iubitilor, nu vã rãzbunati singuri, ci lãsati sã se rãzbune mânia lui Dumnezeu; cãci este scris: "Rãzbunarea este a Mea; Eu voi rãsplãti", zice Domnul.
20. Dimpotrivã: dacã îi este foame vrãjmasului tãu, dã-i sã mãnânce; dacã-i este sete, dã-i sã bea, cãci dacã vei face astfel, vei grãmãdi cãrbuni aprinsi pe capul lui."
Eu am experimentat aceste versete, sunt profunde si REALE, sa ne fereasca Dumnezeu de razbunarea SA.