| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Imi poate scrie s-au trimite cineva statusuri despre razbunare si ura? ofer funda pentru cele mai bune.

6 răspunsuri:
| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Dacă vrei, îți dau eu! laughing Dar pentru ce tip de persoane?

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Nu conteaza persoana, doar damile.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Dacă vrei să faci să sufere o persoană care este dependentă de 'net, ar fi câteva variante:
1. Te pui pe distribuit articole în care se descrie ceva destul de nasol și spui ceva de gen „asta o putea face și... (numele persoanei), e în natura lui/ei!" sau poți să postezi ce te enervează la acea persoană, pe o rețea de socializare. Scrii totul și doar cu un click, publici.
2. Dacă vei fi criticat/raportat și apoi eliminat de pe acea rețea socială, poți să-ți faci alte conturi. Dacă tot așa pățești, roagă-ți prietenii s-o facă. Oare va fi super? Sunt și eu curioasă tongue
Dar dacă persoana nu e dependentă de internet? În acest caz faci într-un anume fel încât persoana să audă când faceți (tu și unii prieteni) glume pe seama lui/ei. Dacă încearcă să se bage-n „seamă", nu îl/o ascultați și continuați! Dar ai grijă să nu vină poliția!

| Helper07 a răspuns:

Duşmănia este ura care aşteaptă prilej de răzbunare.
definiţie clasică de Cicero

| danut a răspuns:

Romani 12,19. Prea iubitilor, nu vã rãzbunati singuri, ci lãsati sã se rãzbune mânia lui Dumnezeu; cãci este scris: "Rãzbunarea este a Mea; Eu voi rãsplãti", zice Domnul.
20. Dimpotrivã: dacã îi este foame vrãjmasului tãu, dã-i sã mãnânce; dacã-i este sete, dã-i sã bea, cãci dacã vei face astfel, vei grãmãdi cãrbuni aprinsi pe capul lui."
Eu am experimentat aceste versete, sunt profunde si REALE, sa ne fereasca Dumnezeu de razbunarea SA.