| SovietMarshalPeter a întrebat:

Imi spuneti daca este o religie asemanatoare cu aceste ganduri ale mele:-un zeu la care sa te rogi si sa te rasplateasca cu cat mai mult noroc sa te faca mai bun dar sa aiba reguli asemanatoare ca la crestini.O religie a sufletului care sa creeze emoti, de exemplu eu mi-am creat un calendar in care am evenimente din 2011 cu cele mai frumoase lucruri,imi fine de toate,cea ce ma face sa ma simt atins, exista ceva de genul acesta, dar care sa aiba in ea si zicala:Ochi pentru ochi dinte pentru dinte.

Răspuns Câştigător
| OOOLEOOO a răspuns:

Din seminta lui Solomon, cel ce conduce de pe tronul lui David Haile Selassie (Puterea Trinitati) cel ce a oprit foametea si razboiul peste pamantul Sacru eliberand cei credinciosi iar facandui pe cei din urma sa fie cei dintai.
Coborat din Sion, Etiopia Noul Israel, este singurul Rege al Regilor Jah Rastafari Selassie.

As putea sa-ti povestesc ore in sir despre el si profetiile crestino-Africane

40 răspunsuri:
| OOOLEOOO a răspuns:

''ochi pentru ochi si vei ramane cu nimic''

Buddismul.
Rastafarienizmul.
Șintoism
As sugera si Hinduismul, insa ca sa fi Hinduist trebuie sa te nasti Hinduist.

| ghinionistul112 a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Se vede de la o posta ca nu-L cunosti pe Dumnezeu cu adevarat... Vai de capul tau ce va fi la Judecata de Apoi...

| OOOLEOOO a răspuns (pentru ghinionistul112):

Jah Rastafari Selassie este Dumnezeul meu.

| SovietMarshalPeter explică (pentru OOOLEOOO):

Imparatul Etiopiei, am auzit caacel om ar fi reincarnarea lui Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| ghinionistul112 a răspuns (pentru andreidu):

Pe frica de Dumnezeu se bazeaza, Frate! andreidu

NU! El este Cel care ne-a creat pe tine si pe mine! El pedepseste pacatul si rasplateste binele! Ce e greu de inteles, frate, andreidu?

Te-au creat parintii tai pentru ca Dumnezeu a fost Acela care le-a poruncit lor sa te nasca, ca de altfel, nu mai stateai de vb cu mine!

Dar tu nu ai cum sa intelegi, pentru ca nu ai credinta in Dumnezeu si de asta

| SovietMarshalPeter explică (pentru ghinionistul112):

Va rog, sa nu se ajunga la cearta, bun, nu ma bag.

Eu cand iti zic un lucru, iti zic spre binele tau si sa te indrept pe calea cea buna! Nu te supara, frate, dar cand ai necazul cel mare, nu te rogi la Dumnezeu si ceri ajutor sa te izbaveasca?

| ghinionistul112 a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

Nu sunt genul sa ma cert din orice... doar sa-l duc pe calea cea buna

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Atunci daca nu este Iisus Hristos Mesia, cine este? Selassie?

Daca nu este Hristos cel vestit in Evanghelie ca Dumnezeu, de ce a marturisit "Iar Eu şi Tatăl Meu una suntem" sau "Drept aceea, mergând, învăţaţi toate neamurile, botezându-le în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, Învăţându-le să păzească toate câte v-am poruncit vouă, şi iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin."

| OOOLEOOO a răspuns (pentru ΟρθόδοξηΠίστη):

Exact,pot fi clasificate ca aceleasi persoane.

Rita Marley sa convertit Rastafarienizmului cand a vazut pe mana lui Jah cicatricea cuiului batut.

http://www.youtube.com/watch?v=0LRlmCko58o

| SovietMarshalPeter explică (pentru ΟρθόδοξηΠίστη):

Dumnezeu e unul.profeti sunt mai multi, aia nu inseamna ca acea nu vor avea si ei dreptul la imparatia domnului.

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Dar acest verset din Evanghelia dupa Matei, pe care l-a zis Hristos?

"Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva.
Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi."
...
" Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi."

Sau tot cand a zis Sf. Ap. Pavel ca nu va mai veni niciunul dupa El?

Iar intrebarea este; nu a fost suficienta Jertfa lui Hristos de pe Cruce, cand S-a pogorat cu Sufletul la Iad si l-a golit? Apoi a Inviat?

De ce sa mai fi venit inca odata? Cand in Biblie intalnim ca a doua Venire va fi la sfarsitul acestei lumi.

Cf. Evangheliei dupa Sf. Ap Ioan:
"Să nu se tulbure inima voastră; credeţi în Dumnezeu, credeţi şi în Mine.
În casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt. Iar de nu, v-aş fi spus. Mă duc să vă gătesc loc.
Şi dacă Mă voi duce şi vă voi găti loc, iarăşi voi veni şi vă voi lua la Mine, ca să fiţi şi voi unde sunt Eu."

Selassie nu a luat pe nimeni la el.

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

Vorbeam cu el despre "miscarea Ras tafara".

In orice caz, prooroci sunt vestitorii lui Dumnezeu, cei care vor fi foarte aproape de Dumnezeu, fiind niste oameni bine-placuti lui Dumnezeu, conform Bibliei, care anuntau evenimentele importante (ex. Isaia care a profetit despre Mesia, Iisus Hristos, ca va veni un Imparat, un Rascumparator, aceasta profetie facandu-se cu 700 de ani inainte; alte proorciri neimplinite (total) sunt cele din cartea Apocalipsa).

| OOOLEOOO a răspuns (pentru ΟρθόδοξηΠίστη):

1.Primul verset este unul destul de contradictoriu, imi place! Dar din acest verset putem spune ca este vorba de mai multe religii care incearca sa ''amageasca''. Hristos fiind vazut ca Dumnezeu multe religi sustin de al avea pe Dumnezeu de partea lor.Sau de exemplu Buddismul sustine ca Iisus era de fapt Buddist, sau sa-l amintim pe Mohamed.
Daca tin minte crestinismul sustine ca ''proroci mincinosi'' vor fi hoti, mincinosi, fatarnici.Nu consider imaginea Rastafarienizmului care este legat de aceeasi radacina cu crestinismul sa se comporte asa.

''Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri''
Imaginea perfecta a celui de-al 2-lea razboi mondial cand si-a facut aparitia Haile Selassie (Sfanta Treime)

''Atunci vă vor da pe voi spre asuprire şi vă vor ucide şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru numele Meu'' Imaginea primilor rastafarieni.

2.Rastafarienizmul sustine ca traim Apocalipsa, iar durata Apocalipsei poate fi contradictorie.
''8.Dar toate acestea sunt începutul durerilor.''

3.''In casa Tatălui Meu multe locaşuri sunt'' Casa lui Dumnezeu este Sion (Zion) iar acesta se afla in Etiopia Noul Israel tara cu cea mai profunda si importanta cultura crestina, Haile Selassie a oferit tuturor sclavilor eliberati un locas in Shashamane ca sa traiasca alaturi de el si sasi reinceapa viata cu noi sperante.

Ca sa nu vorbim despre acele ''semne'' care se vor arata in ceruri.

NOTA: Nu incerc sa te conving sau sa te manipulez nu folosesc Metalimbaje astfel nu doresc sa inceapa o cearta sau o presupusa ''ura virtuala''.

| OOOLEOOO a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

Din seminta lui Solomon, cel ce conduce de pe tronul lui David Haile Selassie (Puterea Trinitati) cel ce a oprit foametea si razboiul peste pamantul Sacru eliberand cei credinciosi iar facandui pe cei din urma sa fie cei dintai.
Coborat din Sion, Etiopia Noul Israel, este singurul Rege al Regilor Jah Rastafari Selassie.

As putea sa-ti povestesc ore in sir despre el si profetiile crestino-Africane

| NewWorldOrder a răspuns:

Creeaza-ti-o singur...

| SovietMarshalPeter explică (pentru NewWorldOrder):

Ne-am intors in epoca antica?

| NewWorldOrder a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

As vrea eu

| SovietMarshalPeter explică (pentru NewWorldOrder):

Ba eu cred ca nu.

| RAY a răspuns:

De ce ai nevoie de ajutor divin?

| SovietMarshalPeter explică (pentru RAY):

Vei intelege tu cu timpul, intreaba un preot si iti va raspunde.

| RAY a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

Eu mereu m-am descarcat fara dumnezeu in viata

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

E pentru trup ce ai zis tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da biserica optootorinolaringologica.marele preot se numeste otto.se ocupa cu scosul dintilor si ochilor.si cu schimburile intre solicitatori.solicitatorii sant cei care liciteaza.

| SovietMarshalPeter explică:

Mai,daca vreti comentari pe youtube, eu vreau sa-mi ziceti religi!

| ghinionistul112 a răspuns:

Citeste si cerceteaza Scriptura si vei afla raspunsul!

O religie, alta decat aceasta.

| ghinionistul112 a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

Du-te la Manastire si sa te rogi lui Dumnezeu ca sa-ti descopere adevarul si in tot locul unde te vei duce, sa faci la fel! ROAGA-TE LUI DUMNEZEU!

Vreau si eu noroc in viata,si cum ramane cu o religie a eomotiei,mie Dumnezeu mi-a dat de toate,familie,sanatate,etc,i multumesc,dar as mai vrea ceva,NOROCUL, eu nu ma noroc, apropo eu stiu un singur lucru, ca exista un singur Dumnezeu, dar mai multi profeti ai sai.

Ai auzit de vreodata de expresia ''Norocul ti-l faci cu mana ta''?

Gandeste-te, cum te-ai comporta daca ai sti 100% ca de maine o sa ai noroc in toate...Gandestete la actiunile, la gandirea ta! Astfel incearca sa te comporti asa zi de zi.

Citeste Putere Nemarginita de Anthony Robbins.

www.nlpmania.ro

| SovietMarshalPeter explică (pentru OOOLEOOO):

Ok,dar vreau si un noroc picat din cer, apropo inca in afara de tine nici o religie, sau nu religie mai bine spus un fel de indentitae, am sa incerc ce mi-ai spus mai astept raspunsuri.

| NewWorldOrder a răspuns (pentru SovietMarshalPeter):

Nu exista noroc. Citeste: http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/33noroc.htm.Exista "Binecuvintarea Domnului".

Cauti ceva asemanator cu crestinismul?, astfel eu sustin rastafarienizmul, dar si ceva ''emotionant''? eu as accentua pe Buddism...Eu asa am facut, iar cu timpul am inceput sa ma folosesc de un numar mare de religi pentru confortul si siguranta psihica/spirituala.

Întrebări similare