anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

IMPORTANT: Se poate spala azi? (Haine )

21 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Te speli cand simti nevoie sa te speli, sau speli ca trebuie sa speli nu cred ca Dumnezeu nu ar intelege si ar prefera sa ramai "murdara" si sa te duci la biserica asa, sau sa ai haine murdare.

| sublime89 a răspuns:

Incearca si vezi daca poti.

| Liviu a răspuns:

Acum pun o intrebare idioata, care raspunsul va fi mai mult ca intrebarea.Cui ii pasa? In fond daca eu vreau sa ma spal MAINE exact MAINE la ora 12, ca asa nimeresc, e vreo problema? laughing Oameni buni, urmativa cursul natural al vieti happy

| iiUser20 a răspuns (pentru Liviu):

Am specificat ca haine.ce aveți?

| iiUser20 a răspuns (pentru Liviu):

Era referitor la haine nu știu de ce nu a apărut și prima data ( haine)

| Liviu a răspuns (pentru iiUser20):

Ma rog,mai bine te imbraci cu hainele, si top top top in ceva baltoaca, rau, garla: )) si voila, facusi baita puppy dog eyes

| Felys a răspuns:

Acum se poate spala oricand, in definitiv tot ce ai de facut este sa apesi pe un butonsi sa intinzi rufele pe sarma, efort mare nu gluma

| danutzu96 a răspuns:

Da se poate.

| pufulescu a răspuns:

Vad ca esti o persoana religioasa! Tin sa te anunt ca Dumnezeu, sau cum vrei sa ii spui, este o fiinta inteligenta, in stare sa cantareasca foarte atent faptele fiecaruia! Mai la obiect, daca speli niste haine absolut necesare, asa cum am facut eu ieri cu salopeta si hainele de la munca, trebuincioase mie in ziua de luni... nu te va acuza si ' lovi '! Este parerea mea si viziunea mea asupra religiei.

| iiUser20 a răspuns (pentru pufulescu):

Cu frica de Dumnezeu. ..imi place sa mă informez.dar se pare ca pentru unii acest lucru denota altceva...în fine nici nu mai contează am băgat rufele la spălatlaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se poate folosi bunul simt in interpretarea "orânduielilor" bisericești.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, normal ca se poate spala. Intotdeauna s-a putut atat timp cat nu crezi in superstitiile unor babe psihopate care au avut destula grija sa impregneze acest lucru generatiilor urmatoare mai slabe de minte.

| iiUser20 a răspuns (pentru anonim_4396):

În fine, multumesc! daca imi permiți vreau sa ti adresez o intrebare! Ce numesti tu pacat?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce nu ai putea? Ești ciung?

| Anonim8542065431139 a răspuns:

Soc! Dumnezeu nu exista!

| iiUser20 a răspuns (pentru Anonim8542065431139):

O sa ramai un anonim toată viața și în cea de zi cu zi happy

| Anonim8542065431139 a răspuns:

Asta e si scopul meu happy urasc societatea si oamenii, de ce as vrea sa ma fac prea cunoscuta?

| iiUser20 a răspuns (pentru Anonim8542065431139):

Draga mea. puteai sa raspunzi corespunzător! Altfel stai in umbra și continua sa ne urasti.

| PeaceAndLove666 a răspuns:

Doar masina, hainele nu poti

Întrebări similare