Te speli cand simti nevoie sa te speli, sau speli ca trebuie sa speli nu cred ca Dumnezeu nu ar intelege si ar prefera sa ramai "murdara" si sa te duci la biserica asa, sau sa ai haine murdare.
Acum pun o intrebare idioata, care raspunsul va fi mai mult ca intrebarea.Cui ii pasa? In fond daca eu vreau sa ma spal MAINE exact MAINE la ora 12, ca asa nimeresc, e vreo problema? Oameni buni, urmativa cursul natural al vieti
Acum se poate spala oricand, in definitiv tot ce ai de facut este sa apesi pe un butonsi sa intinzi rufele pe sarma, efort mare nu gluma
În fine, multumesc! daca imi permiți vreau sa ti adresez o intrebare! Ce numesti tu pacat?
O sa ramai un anonim toată viața și în cea de zi cu zi
Asta e si scopul meu urasc societatea si oamenii, de ce as vrea sa ma fac prea cunoscuta?
Vad ca esti o persoana religioasa! Tin sa te anunt ca Dumnezeu, sau cum vrei sa ii spui, este o fiinta inteligenta, in stare sa cantareasca foarte atent faptele fiecaruia! Mai la obiect, daca speli niste haine absolut necesare, asa cum am facut eu ieri cu salopeta si hainele de la munca, trebuincioase mie in ziua de luni... nu te va acuza si ' lovi '! Este parerea mea si viziunea mea asupra religiei.
Draga mea. puteai sa raspunzi corespunzător! Altfel stai in umbra și continua sa ne urasti.
Valentin_1025 întreabă:
HubbaBubbaGirl întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: