anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

În afară de ispită, cum poate Satan să-mi facă rău? Poate? Mi-e frică de El.

Răspuns Câştigător
| PorumbRodica1965 a răspuns:

Iata ce ne invata Biblia in Iacov 4:7, 8 citim :,, Supuneti-va deci lui Dumnezeu, dar impotriviti-va Diavolului, iar el va fugi de la voi. Apropiati-va de Dumnezeu iar el se va apropia de voi..."Studierea Bibliei cu regularitate te va ajuta sa te apropii de Dumnezeu si sa i te impotrivesti lui Satan.

22 răspunsuri:
| LePotato a răspuns:

Ce-mi place ca ai scris "El." cu "e" marerolling on the floor

| AirănMeidăn a răspuns:

da se spune ca vine noaptea la tine dar nu de fapt nu doar noaptea si ziua si vine cu LSD-ul si te ispiteste si mai apoi vei avea halucinatii si nu vei stii niciodata daca a fost satan sau doar lsd-ul...
da, chiar m-am gandit mult pana sa scriu raspunsul asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te credeam religioasa, sau religios. am vazut ca esti hermafrodit laughing. sunt prostii inventate de oameni cu prieteni imaginari. au auzit de mos craciun in copilarile si au vrut unul si cand erau adultii

| Holiday a răspuns:

Satanel, Dumnezeu sau alti spiridusi nu-ti pot face rau, pentru ca nu exista, sunt doar personaje dintr-o poveste, in schimb frica de astfel de lucruri iti poate cauza probleme grave.

| godless1859 a răspuns:

Nu poate ..stii de ce? Ca nu exista.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poate, demoniilor nu le e permis decat sa ispiteasca mai mult nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Păi și cu posedările și exorcizările? Credeam că demonii pot să-ți intre în corp și să te controleze. Și mă gândeam că dacă pot face asta te pot ucide foarte ușor.

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu le este permis decat sa ispiteasca? de catre cine, de Dumnezeu? daca da, atunci avand el puterea asta, de ce le permite chiar si sa ispiteasca oamenii ori au si demonii astia un "liber arbitru" pe care Dumnezeu il respecta?

| MskDesign a răspuns:

Nu exista asa ceva!
Dumnezeu, Mohamed, Buda s.a.m.d. sunt doar niste personaje ale unor carti scrise de persoane inteligente ale antichitatii.Trebuie sa iti imaginezi, ca in inteligenta lor mediocra, Soarele se invartea in jurul pamantului laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MskDesign):

De ce răspund doar atei? N-am avut norocul de a mă amuza pe seama răspunsurilor.

| MskDesign a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu trebuie sa te amuzi! Trebuie sa iei realitatea faptelor asa cum este si sa explici celor mai naivi ca noi doar adevarul.

| sublime89 a răspuns:

Spune un "doamne ajuta" si-ti trece.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ai pus o intrebare teoretic serioasa la care sa te amuzi?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Nu, de fapt, eram și curioasă.

| danay72 a răspuns:

Cei care practica spiritismul intra in legatura directa cu el, dar azi Satan ii induce in eroare pe oameni din punct de vedere religios, pentru ca ei sa nu afle religia adevarata. 1Ioan5:19

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru danay72):

Hei...de ce te-au suspendat? Ți-am văzut răspunsurile și nu pari genul de om care să înjure la religie. laughing

| danay72 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu, asta e, probabil pentru ca vorbeam de situl pe care oamenii pot sa il consulte pentru a afla mai multe din Biblie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru danay72):

Ce oameni...
''Însănătoșire grabnică'' atunci. Am doar o curiozitate. Despre ce site e vorba?

| danay72 a răspuns (pentru anonim_4396):

Situl jw.org.Mersi,o zi buna.

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da.Cauzeaza moartea. Au putere limitata. Spiritismul cu toate ramurile lui (ocultism, vrajitorie, glob de cristal, comunicarea cu mortii cica ) sunt doar cateva momeli, din masinatia lui Satan. Are multe de oferit omului, este destept, harnic si perseverent. Se ascunde, lupta cu tarie impotriva lui Dumnezeu si-a omului. Cum spune Biblia :,, ..acela care induce in eroare intregul pamant locuit.'Sau Isus l-a numit pe Satan,, dumnezeul acestei lumi ". Se foloseste de multe lucruri rele pentru a distruge omul credincios.

| PorumbRodica1965 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai accesat wwwjw.org.ro? Gasesti raspunsuri la multe intrebari!