Pe acea arca erau cel putin 2 exemplare din fiecare specie (un mascul si o femela) existenta pe atunci.
Fumaciosule, o tot arzi mereu la faza asta cu "material genetic"... De ce faci asta?
Care genetica omule? Ar fi trebuit sa se specifice la inceputul Bibliei ceva de genul "nu luati totul ca atare, acest document este mai mult decat interpretativ!".
Mai, nu cred ca au fost animalele astea care pot sa inoate. au fost doar cate 2 animale ( mascul si femela ) din fiecare specie pentru a se putea imperechea.
Putea sa ia pe arca si pinguini turbati mancatori de organe genitale, atat timp cat n-a luat unicorni eu sunt suparata pe el.
In biblie scrie ca din fiecare animal masucul si femele.
Cum sa pui doua balene sau doi rechini sau doi elefantii intr-o singura arca?
Nu ti se pare putin cam de necrezut?
...si alte 17.400 pasari; 12.000 reptile; 9000 mamifere; 5000 anfibieni; 2.000.000 de insecte.
...mancare necesara pentru fiecare specie(ierbivore, carnivore), sa nu mai spunem de apa.
Sa presupunem ca ar fi reusit sa urce toate acestea pe arca, insa imediat dupa retragerea apelor animalele s-ar fi mancat intre ele(pana la reformarea vegetatiei ar dura ceva timp).
Frumos rau basmul asta...
Nu sariti cu gura mare la bietul om ca este b...la minte,pe vremea potopului balenele aveau labute cam ca miriapodele si se fereau de apa ca autorul intrebarii de citit, Balenele ziceau "apa dauneaza grava sanatatii" el zice "cititul dauneaza grav sanatatii" Vezi ma "inteligentule " ca ai uitat pe arca ta sa specifici si crapcenii care se lafaie prin Dimbovita poate si niscaiva salai si obleti, De unde sa stie bietul Noe ca trebuia sa mai faca o corabie plina cu minte ca te alegeai si tu cu 10gr si cu inca 2gr care le ai faceai 12gr, cam cit au aia asemeni tie de pe aici.
Voi raspunde cu cuvintele tale 100% "Ia marş la altă întrebare" Vezi ca raspunsuri ai pe acolo http://www1.patimi.ro/en/profil.php?cod=141893&vizualizari=ok (din august de la un frumusel nebunaticule ) Cind eu nici nu aveam cont pe TPU capisci inteligentule, Nici nu credeam ca exista un i... @SaintOcea "pe undeva spuneai "mars crestin imputit " acum zic si eu " cuvintele tale dar in locul crestinului scriu homosexual. punct
Tu esti batut in... ma deci tot pe acolo prin ograda un SaintOcea dadea in brinci la literatura tot un SaintOcea cu poponarii dar tot nu pricepi ma inteligentule ca eu nu aveam habar de acel nume si nici ceva de impartit cu tine ca aste creat anterior(inainte) de a pune eu o amarita de intrebare pe TPU, ia ma si tu numaratoarea ca acum vad ca nu te mai duce mintea vezi cind ai raspunsuri pe patimirile tale si cind am eu contul facut ce naiba ma este asa de greu.Deci taci si inghite si sterge contul daca vrei lista de iepurasei de acolo o am Pr/SC o trimit pe privat sa nu pierzi turma.Eu nu mai pierd timpul cu... Eu zic ca este mai bine sa zici ce vrei dar sa ma ocolesti pe mine si o sa vezi ce bine ne intelegem. punct si am incheiat
Sa o luam logic balenele poate sa inoate la fel si rechini deci nu ave nevoie ele nu se putea ineca la fel si meduzele iatr pinguini au incaput cate doi ca si elefanti si girafele. corabia era de stul de mare.