As vrea sa stiu si eu unde scrie asa ceva. Cartea, capitolul si versetul te rog.
Nu pot sa nu observ ca ai scris "cand". Ce te face asa de sigur ca o sa se intample? Ce te face asa de sigur ca Dumnezeu si Satana exista?
Dimpotriva in Biblie scrie contrariul
Apoc:20; 10 Şi diavolul, care-i înşela, a fost aruncat în iazul de foc şi de pucioasă, unde sunt fiara şi prorocul mincinos. Şi vor fi munciţi zi şi noapte în vecii vecilor
Apoc : 21 Apoi am văzut un cer nou şi un pământ nou, căci primul cer şi primul pământ trecuseră, şi nici marea nu mai era. 2 Şi am văzut Cetatea Sfântă, Noul Ierusalim, coborând din cer, de la Dumnezeu, pregătită ca o mireasă împodobită pentru soţul ei. 3 Am auzit un glas puternic ieşind de la tron şi spunând: „Iată, cortul[a] lui Dumnezeu este cu oamenii.
Va fi o lume cu sigruanta nu mai bun, ci buna. Nu va mai exista rautate, durere, suferinta etc... Ci bucuria noastra va fi deplina.
Aceea este doar o metafora, inseamna sa accepti doar partea buna si partea rea (adica lipsa celei bune) o sa dispara.
Imi place cum îi ignori pe toti cei care au cerut citat din Biblie despre ce ai zis tu. De aici se stie clar ca esti un troll
Vă pierdeți timpul să trolați, nu aveți ce face cu viața voastră. Așa plictisitoare este, Steregoi?
DeProfundis99 întreabă: