Nu. Mai degrabă oamenii aveau să ignore acele semne nedorind astfel să recunoască că ceea ce s-a profeţit în Biblie sa împlineşte.
2 Petru 3:3, 4 - Căci înainte de toate ştiţi că în zilele din urmă vor veni batjocoritori cu batjocurile lor, care vor umbla după dorinţele lor şi care vor zice: „Unde este promisa lui prezenţă? De fapt, din ziua în care strămoşii noştri au adormit în moarte, toate lucrurile continuă exact ca de la începutul creaţiei"!
Deci, daca ma apuc sa scriu pe o hartie de rulat varianta mea de sfarsut al lumii, inseamna ca se va intampla? Nu! Tot ce se va intampla va fi sa nu mai gandesc limpede dupa ce o consum (Desigur, cu ceva in ea), la fel cum patesc si crestinii dupa ce citesc biblia si o asimileaza.
Nu,ci vrea sa spuna ca oamenii nu vor crede ca vor fi semne, la fel cum a fost in zilele lui Noe.
Inseamna ce a spus mantuitorul cand a fost intrebat; cand se vor intampla toate acestea; in vremurile din urma, se vor intampla mari semne, in cer si pe pamant. putin credinciosilor? semnele timpului stiti a le citi pe cer, de va fi ploaie ori cer senin., dar semnele vremurilor nu stiti a le citi? bogdane? semnele si profetiile se implinesc.dar cei mai multi sanr orbi si nu le vad.ori fac precum strutul; le neaga cautandu-le explicatii stiintifice.nimic,rau,ei le vor explica dar le vor si suporta, fiindca nu de explicatii avem nevoie, ci de cai de rezolvare a unor mari probleme ale omenirii.
Problema e ca biblia, mai ales ultima care este o carte stereotipica asfel ca acele scrieri se aplica tuturor erelor, cand de fapt (presupusul autor) astepta sfarsitul in timpul sau.
Si ia spune-mi tu mie, de ce n-am murit toti dupa cutremurul din 77? Sau dupa Hiroshima? Sau dupa Nagasaki? Sau dupa Cernobil?
Semne, semne si iar semne...Sunteti prea retarzi ca sa puteti vedea ceva.
Vernusio întreabă: