Deci,am avut dreptate.Nu te simti capabil la confruntari concrete,fara gargara. Apreciez totusi sinceritatea ta,chiar daca nu este declarata fara echivoc. Categoria din care consideri tu ca fac parte,nu ma deranjeaza, desi nu vad de ce ai bagat si horrorul. In principiu insa, discutiile cu tine sunt mult mai agreabile decat cu majoritatea celor care se baga in discutii fara a avea cunostinte nici macar "dupa ureche".
Eu sunt un pasager pe acest site.O fac din amuzament si pentru destindere.Tu vad ca esti om de baza, mai ales la categoria "religie".Nu inteleg de ce o faci? Ai asa mult timp la dispozitie, sau te satisface sa-ti injosesti unii interlocutori? Sa nu-mi spui ca vrei sa faci educatie!
Draga Mada, constat ca suntem acordati pe "frecvente" diferite, asa ca incercand sa ne intelegem nu am produce decat paraziti. Pana la eventuale "reacordari", sa auzim numai de bine.
Numai si faptul ca ai postat 3 raspunsuri si denota cat de mult te-a afectat raspunsul meu, gratulandu-ma cu un potop de invective. Pe mine nu ma deranjaza, intrucat imi confirma ca am avut dreptate dandu-ti sfaturile respective.
Excelenta,va invit la orice polemica sau cozerie doriti sa avem,despre orice subiect doriti sa abordati si va incredintez ca in absenta unorsurse de documentare, cum ar fi internetul, voi da cele mai pertinente raspunsuri ca dovada a faptului ca sunt cat se poate de competent.
Iar daca nu aveti incredere in legatura cu internetul, va invit chiar sa-mi dati id-ul dumneavoastra de messinger pentru a comunica in timp real, in acest fel fiind aproape imposibil sa ne documentam in timpul discutiei.
Dar va incredintez ca nu ma documentez de pe internet.