| DomnulPoliticos a întrebat:

„In Buzau peste 1000 de oameni au refuzat cardurile de sănătate din motive religioase„

Voua nu vi se pare ca asta e gandire din 1500? Ce treabă are sanatatea cu religia? Vreau sa imi raspunda doar religiosii. Aia cred cumva ca, cardul contine cip iar cipul e Satana? laughing

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Da, fix asta cred.Cunosc si eu astfel de persoane. Evident ca nici nu sunt vaccinate, se tem de Bill Gates si 5g etc.E trist.

7 răspunsuri:
| DomnulPoliticos explică (pentru dullcat):

La tara sunt cei mai mulți fanatici nebunatici stimata dullcat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi și motivul cu cipul sau alt motiv. Adică poate se gândesc ca prima oară apelează la Dumnezeu decât sa apeleze la doctori si astfel spun ca n au nevoie de cardurile de sănătate ptc Dumnezeu ii vindecă. Nu stiu, mi am spus părerea, dar oricum chiar exista oameni care apelează la Dumnezeu decât sa meargă prima oara la medici și eu zic ca e perfect asa ptc Dumnezeu are putere sa vindece absolut orice boală. Dacă Dumnezeu îngăduie sa mergem pe mana medicilor, e bine, dar măcar sa apelam la El prima oară

| pacatosulBogdan a răspuns:

"Ce treabă are sanatatea cu religia?" Credinta in Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a facut minuni medicale si nu numai: bolnavi de lepra vindecati, orbi din nastere vindecati, ciungi si ologi vindecati; demonizati vindecati, orice altfel de boli vindecate, morti inviati. Hristos si ucenicii Lui au fost taumaturgi sau chiar doctori profesionisti. Evanghelistul Luca era doctor, fapt consemnat in Noul Testament. Sunt si alti ucenici ai lui Hristos, consemnati in invatatura Bisericii, care au fost doctori fara de arginti, care au vindecat pro bono si cu harul lui Dumnezeu. Sfintii Chir si Ioan, Luca si Damian, Pantelimon si Luchilian. Sfantul Ierarh Nectarie de la Egina. Sfantul Luca Doctorul al Crimeii a fost chirurg in sec XX, si nu opera daca nu avea icoana Maicii Domnului cu Pruncul Iisus, in sala de operatii. In Biblie doctorii sunt cinstiti. Dumnezeu lucreaza tamaduiri si prin preoti si prin doctori, si prin oricine vrea El.
Numai ignorantii intreaba ce legatura are sanatatea cu religia!
Cardul cu cip este doar un reflex birocratic, ca orice hartogaraie necesara in anul in curs pe care-l superiorizezi fata de 1500, secol al Renasterii, al artelor si ideilor si al descoperirilor.
Cardul cu cip ca reflex birocratic si orice ingradire a asistentei medicale pe motiv de hartogaraie si asigurare sunt malefice, da! Tehnologia folosita in scopuri antiumane este malefica, da!
Acordarea asistentei medicale fara exceptie si fara nicio ingradire birocratica sau financiara ar trebui sa fie regula.

| DomnulPoliticos explică (pentru pacatosulBogdan):

Mie greu sa te iau în service laughing

| pacatosulBogdan a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Tu si cu pisica urati cratimele!

| dullcat a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

O fi, dar din pacate cunosc si de la oras.

Multumesc si eu pentru funda.

| DomnulPoliticos explică (pentru dullcat):

Cu placere draga dullcat